Gość: HIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 12:59 Mam pytanie. Co należy zrobić, aby włączyć autoodtwarzanie? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 03.02.03, 20:25 W 9x mój komputer, właściwości, zakładka menedżer urządzeń, + przy cdromie , właściwości, zakładka ustawienia, zaznaczyć Automatycznie powiadamiaj przy wkładaniu. Link Zgłoś
Gość: HIM Re: autoodtwarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 22:19 mam to włączone, a mimo wszystko wkładając płytę nie uruchamia mi się jej zawartość, co niestety jest dla mnie niezbędne...aha, i mam windows millenium. Link Zgłoś
Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 04.02.03, 20:00 A płyta ma autorun, jeżeli tak to prawym przyciskiem myszy na płytkę i wybierz Autoodtwarzanie Link Zgłoś
Gość: depost Re: autoodtwarzanie IP: *.crowley.pl 04.02.03, 20:06 Ps to ty pisałeś o problemie z Władcą Pierścieni jeżeli o to chodzi to już pisałem że niektóre napędy nie radzą sobie z płytami Mixed. Wtedy nic ci nie pomoże. Link Zgłoś
Gość: HIM Re: autoodtwarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 22:33 tak, to ja pisałem o Władcy. Ale problem polega na tym, iż pozostałe płyty zawierające m.in. teledyski i multimedia działają i napęd sobie z nimi świetnie radzi... Link Zgłoś