Gość: square IP: *.chello.pl 04.02.03, 00:28 a gdyby prezes Alster brał przykład z Matrixa i uwzględniał rynek i odbiorców przy prowadzeniu biznesu, to dzisiaj miałby na rachunki za telefon... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bubba Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: proxy / *.chello.pl 04.02.03, 09:49 Czyżby Tadeusz Alster nie płacił za telefony? To nieładnie - jak może uczyć innych przedsiębiorców? Gość portalu: square napisał(a): > a gdyby prezes Alster brał przykład z Matrixa i uwzględniał rynek > i odbiorców przy prowadzeniu biznesu, to dzisiaj miałby na > rachunki za telefon... Link Zgłoś
Gość: square Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: *.chello.pl 04.02.03, 15:07 Gość portalu: Bubba napisał(a): > Czyżby Tadeusz Alster nie płacił za telefony? To nieładnie - jak > może uczyć innych przedsiębiorców? o, uczyć to by mógł niejednego: jak nie płacić rachunków, pensji, jak traktować klientów :) zobacz, co jego byli pracownicy wypisują na listach dysksyjnych ;) Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: *.hypermedia.pl / 192.168.0.* 04.02.03, 13:35 ale laurka!!! Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: *.hypermedia.pl / 192.168.0.* 04.02.03, 13:44 Jak się robi takie laurki w Wyborczej, chyba wybiórczo? Może po prostu Wybiorcza lubi "Ich troje" i ten artykuł to prezent jest za spieprzone liczenie SMS, dzięki któremu pewnie wygrali Link Zgłoś
enumerator Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii 04.02.03, 14:06 Jesli cos jest pewne to to ze Matrix ma się o wiele lepiej niz Altkom, ktory malo sie nie polozyl ostanio, glownie z powodu zbyt malo zdywersyfikowanej bazy klientow. Link Zgłoś
Gość: herbat Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: *.eu.ten / 195.212.51.* 04.02.03, 14:13 Nie wiem na ile jest to prawda ale w półświatku informatycznym chodzą wieści, że Matrix.pl ma się co najmniej nienajlepiej. Konkurują na dość wąskim rynku (są w tym samym segemencie go Insert czy Wapro które mają także duża sprzedaż "pudełek"). Poza tym wielu użytkowników ma już systemy i nie bardzo chca zmieniac. Na dodatek rynek usług do "dużych ryb" się od roku tak spłaszczył, że najlepsza strategia to przeczekać... Niech nie wmawiają, że mają dużo dużych klientów bo nie uwieżę. Wszystkie duże banki i firmy mają kłopoty więc tną koszty zaczynając do plastikowych kubków a kończąć na renegocjowaniu kontraktów informatycznych. To będzie trudny rok dla wszystkich. Pot i łzy. Link Zgłoś
Gość: rafi http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 04.02.03, 14:18 cze polecam te www jest super Link Zgłoś
Gość: square Re: http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.chello.pl 04.02.03, 15:07 Gość portalu: rafi napisał(a): > cze polecam te www jest super won! Link Zgłoś
Gość: beata Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 15:44 Jestem użytkownikiem programów firmy i niestety takiej laurki bym firmie nie wystawiła. Oprócz tego że programy ładne graficznie to pełno niedoróbek zwłaszcza w programie kadrowo- płacowym. Jest to stosunkowo drogi program na efekty które można w nim uzyskać. Link Zgłoś
Gość: kajkosz Re: Jak Matrix.pl wypłynął na Symfonii IP: 193.0.236.* 04.02.03, 19:58 Gość portalu: beata napisał(a): > Jestem użytkownikiem programów firmy i niestety takiej laurki > bym firmie nie wystawiła. Oprócz tego że programy ładne > graficznie to pełno niedoróbek zwłaszcza w programie kadrowo- > płacowym. Jest to stosunkowo drogi program na efekty które > można w nim uzyskać. Witam wszystkich :) Ja z kolei jestem pracownikiem firmy matrix.pl i dla beaty mam radę: matrix.pl na hot-line dla swoich klientów, wszystkie błedy, uwagi i spostrzeżenia można tam zgłaszać. I chociaż z programem kadrowo-płacowym nie mam nic do czynienia, to uważam mimo wszystko że jego merytoryczna zawartość jest znacznie lepsza od interfejsu użytkownika. Pozdrawiam Link Zgłoś
pomyslowy.dobromir Interfejs uzytkownika... 05.02.03, 20:45 Gość portalu: kajkosz napisał(a): > to uważam mimo wszystko że jego merytoryczna zawartość jest znacznie lepsza od > interfejsu użytkownika. > Pozdrawiam Co nie zmienia faktu, ze akurat interfejs uzykownika programu 'Place' jest najlepszy wsrod produktow Matrix.pl. Znacznie lepszy od np. 'Faktury'. Ciekawe, ze w Matrix sa wyraznie dwie 'sekty' GUI. Zawsze mnie to bawilo... pzdr d. Link Zgłoś
Gość: smd kobialka jak gates? ;-) IP: *.acn.pl 04.02.03, 20:50 Gość portalu: beata napisał(a): > Oprócz tego że programy ładne > graficznie to pełno niedoróbek Pelno niedorobek znamy tez z produktow pewnej znacznie wiekszej firmy. Nie przeszkodzilo jej to rozrosnac sie do obrzydliwych rozmiarow. Doskonalosc produktu i powodzenie w interesach niestety nie zawsze ida w parze. Link Zgłoś
Gość: Zbynio Nowy Inwestor + takie tam IP: *.eranet.pl 04.02.03, 23:11 Jeszcze jedna uwaga - do Pana redaktora - który pisał ten artykuł - prosze się uważnie przyjzeć NFI Jupiter który jest zamieszany w sprawy Matrix'a i Pro Futuro - jest jeszcze watek osob powiedzmy z grupy związanej chociażby z PZU - a i jeszcze jedno wiadome jest kto bedzie nowym inwestorem - firma <b>Sage Group plc</b> - Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Nowy Inwestor + takie tam IP: *.ihug.co.nz / *.ihug.net 05.02.03, 08:47 Niedorobki niedorobkami, ale na przykladzie p. Kobialki(ktorego bardzo cenie) mozna sie przekonac na ile skuteczne moga byc "profesjonalne" manipulacje w biznesie.. Link Zgłoś