Dodaj do ulubionych

Internet Explorer 7. Mała prośba :}

IP: 83.238.234.* 11.07.06, 20:41
Czy zna ktoś może sposób na zainstalowanie tego programu na nie oryginalnym
systemie WIndows xp bez potrzeby wydawania kasy na aktywacje i tym podobne żeczy
Obserwuj wątek
    • Gość: koleś Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 21:19
      dowiedziałem się że za sprawdzanie autentyczności systemu podczas instalowania
      jest odpowiedzialna ta biblioteka: legitlibm.dll może komuś to coś da
      • beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:24
        Obawiam się, że nikt Ci tu nie podpowie, jak piratować :-)
      • m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:29
        Ja potrzebuje pojechac na Rodos. Nie znasz jakis sposobow zeby nie placic za
        przelot, zakwaterowanie tam, jedzenie i inne bzdury?
        • neder Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:32
          > > Ja potrzebuje pojechac na Rodos. Nie znasz jakis sposobow zeby nie placic za
          > przelot, zakwaterowanie tam, jedzenie i inne bzdury?

rozwiązaniem jest seksturystyka.
          • beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:39
            No co Ty! Wiesz ile to kosztuje???? :-))))
            • Gość: T-800 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.07.06, 22:50
              Kurde, wątek ekspertek! :-)))
              • m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 07:14
                Mi to do glowy nie przyszlo a tu prosze! Dziewczyny odrazu podaly rozwiazanie!
                :-D To moze jeszcze podadza gdzie i do kogo sie zglosic? :-D
                • beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 10:56
                  Patrz Neder, jakie święte chopaki! Nigdy nie słyszeli dokąd np niemieccy i
                  szwedzcy seksturyści jeżdżą! :DDDD
                  • kalinowski11 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 20:57
                    beata_ napisała:

> Patrz Neder, jakie święte chopaki! Nigdy nie słyszeli dokąd np niemieccy i
                    > szwedzcy seksturyści jeżdżą! :DDDD

Tylko że oni tam jeżdżą za własne pieniądze , a m.gregor chciałby pojechać
                    za cudze :))) Pozdrawiam .
                    • neder Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 21:12
                      > a m.gregor chciałby pojechać
                      > za cudze :))) P

to niech zainwestuje w bilet, wyrwię babeczkę żądna młodego ciała i odzyska co
                      jego. To takie proste.
                      • m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:35
                        Oooooo...widze praktyka! ;-D Ale pomysl niezly ;-D
                    • m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:35
                      I Ty jedyny mnie rozumiesz ;-D
    • krzysztofsf Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 23:50
      Gość portalu: koleś napisał(a):

> Czy zna ktoś może sposób na zainstalowanie tego programu na nie oryginalnym
      > systemie WIndows xp bez potrzeby wydawania kasy na aktywacje i tym podobne żecz
      > y

Sciagnij wersje testowa bety windows vista.
      • kell99 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 23:57
        nieaktualne juz. do tego w oficjalnej beta jest wersja zdezaktualizowana.
        jak osoba chce zobaczyc jak wyglada nowoczesna przegladarka to niech sciagnie
        Opere9 albo nieoficjalna bete Firefoksa2. IE7 nie jest nowoczesna przegladarka
        tylko podmalowanym trupem.
        • r0ger Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 05:34
          O to, to - Opera 9.
          • krzysztofsf Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 07:19
            r0ger napisał:

> O to, to - Opera 9.

Uzywam glownie Opery, ale w 9 wlasnie przy przegladaniu forow GW mam problem (zwlaszcza w wersji linuksowej) - po wejsciu w watek przestaja dzialac (w Linuksie 90% przypadkow, Windows okolo 30-40%) podlinki w watkach - przejscie do nastepnego postu itp. Najpewniejsze jest po wejsciu w watek pierwszym ruchem wyswietlic wszystkie posty w watku.
            Czy jeszcze ktos ma takie objawy? We wczesniejszych wersjach nie bylo.
            • r0ger Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 20:49
              Nie zauważyłem tego typu problemów. Zdarza się, chociaż bardzo żadko, że nie są aktywne linki na niektórych stronach, ale zawsze pomaga zwykłe odświeżenie.
    • risstof Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:50
      <a href=http://www.firefox.pl/wydania/2.0b1.html>Firefox</a> tutaj jest nowa
      wersja firefoxa 2.0 beta. Polecam znacznie lepsze niz internet exploder.

www.nologin.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka