Gość: koleś IP: 83.238.234.* 11.07.06, 20:41 Czy zna ktoś może sposób na zainstalowanie tego programu na nie oryginalnym systemie WIndows xp bez potrzeby wydawania kasy na aktywacje i tym podobne żeczy Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: koleś Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.06, 21:19 dowiedziałem się że za sprawdzanie autentyczności systemu podczas instalowania jest odpowiedzialna ta biblioteka: legitlibm.dll może komuś to coś da Link Zgłoś
beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:24 Obawiam się, że nikt Ci tu nie podpowie, jak piratować :-) Link Zgłoś
m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:29 Ja potrzebuje pojechac na Rodos. Nie znasz jakis sposobow zeby nie placic za przelot, zakwaterowanie tam, jedzenie i inne bzdury? Link Zgłoś
neder Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:32 > > Ja potrzebuje pojechac na Rodos. Nie znasz jakis sposobow zeby nie placic za > przelot, zakwaterowanie tam, jedzenie i inne bzdury? rozwiązaniem jest seksturystyka. Link Zgłoś
beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 21:39 No co Ty! Wiesz ile to kosztuje???? :-)))) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.07.06, 22:50 Kurde, wątek ekspertek! :-))) Link Zgłoś
m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 07:14 Mi to do glowy nie przyszlo a tu prosze! Dziewczyny odrazu podaly rozwiazanie! :-D To moze jeszcze podadza gdzie i do kogo sie zglosic? :-D Link Zgłoś
beata_ Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 10:56 Patrz Neder, jakie święte chopaki! Nigdy nie słyszeli dokąd np niemieccy i szwedzcy seksturyści jeżdżą! :DDDD Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 20:57 beata_ napisała: > Patrz Neder, jakie święte chopaki! Nigdy nie słyszeli dokąd np niemieccy i > szwedzcy seksturyści jeżdżą! :DDDD Tylko że oni tam jeżdżą za własne pieniądze , a m.gregor chciałby pojechać za cudze :))) Pozdrawiam . Link Zgłoś
neder Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 21:12 > a m.gregor chciałby pojechać > za cudze :))) P to niech zainwestuje w bilet, wyrwię babeczkę żądna młodego ciała i odzyska co jego. To takie proste. Link Zgłoś
m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:35 Oooooo...widze praktyka! ;-D Ale pomysl niezly ;-D Link Zgłoś
m.gregor Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:35 I Ty jedyny mnie rozumiesz ;-D Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 23:50 Gość portalu: koleś napisał(a): > Czy zna ktoś może sposób na zainstalowanie tego programu na nie oryginalnym > systemie WIndows xp bez potrzeby wydawania kasy na aktywacje i tym podobne żecz > y Sciagnij wersje testowa bety windows vista. Link Zgłoś
kell99 Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 11.07.06, 23:57 nieaktualne juz. do tego w oficjalnej beta jest wersja zdezaktualizowana. jak osoba chce zobaczyc jak wyglada nowoczesna przegladarka to niech sciagnie Opere9 albo nieoficjalna bete Firefoksa2. IE7 nie jest nowoczesna przegladarka tylko podmalowanym trupem. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 12.07.06, 07:19 r0ger napisał: > O to, to - Opera 9. Uzywam glownie Opery, ale w 9 wlasnie przy przegladaniu forow GW mam problem (zwlaszcza w wersji linuksowej) - po wejsciu w watek przestaja dzialac (w Linuksie 90% przypadkow, Windows okolo 30-40%) podlinki w watkach - przejscie do nastepnego postu itp. Najpewniejsze jest po wejsciu w watek pierwszym ruchem wyswietlic wszystkie posty w watku. Czy jeszcze ktos ma takie objawy? We wczesniejszych wersjach nie bylo. Link Zgłoś
r0ger Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 13.07.06, 20:49 Nie zauważyłem tego typu problemów. Zdarza się, chociaż bardzo żadko, że nie są aktywne linki na niektórych stronach, ale zawsze pomaga zwykłe odświeżenie. Link Zgłoś
risstof Re: Internet Explorer 7. Mała prośba :} 14.07.06, 06:50 <a href=http://www.firefox.pl/wydania/2.0b1.html>Firefox</a> tutaj jest nowa wersja firefoxa 2.0 beta. Polecam znacznie lepsze niz internet exploder. www.nologin.pl Link Zgłoś