Gość: kotti IP: *.crowley.pl 31.07.06, 11:31 Proszę o link do strony gdzie łatwo (bez jakiegoś konfigurowania, wpisywania dziwnych danych :)bo się na tym nie znam) i bez problemów ściągnę darmowy program Nero w języku polskim. z góry dziekuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kotti Re: Prosze o poradę - NERO IP: *.crowley.pl 31.07.06, 11:44 A to wszytko zmienia, ale ja kiedys juz go ściągnęłam za darmo tylko w pewnym momencie przestał mi działać - nie wiem dlaczego. I chciałam ponownie miec ten program. W takim razie ile kosztuje i czy łatwo się instaluje? Nie chciałabym zapłacić za program i nadal go nie mieć :) Link Zgłoś
m.gregor Re: Prosze o poradę - NERO 31.07.06, 11:49 www.alstor.com.pl/pl/katalog:produkt/ip=0/ic=600/it=2213 Link Zgłoś
Gość: Szczery Do Bólu Re: Prosze o poradę - NERO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:56 Gość portalu: kotti napisał(a): > A to wszytko zmienia, ale ja kiedys juz go ściągnęłam za darmo tylko w pewnym > momencie przestał mi działać - nie wiem dlaczego. Po 30 dniach przestaje działać NERO - to normalne objawy jak masz wersję DEMO a nie piracką lub legalnie kupioną. :) > I chciałam ponownie miec ten > program. W takim razie ile kosztuje i czy łatwo się instaluje? Nie chciałabym > zapłacić za program i nadal go nie mieć :) Kupisz w KAŻDYM sklepie komputerowym ! :) Tylko pytam: PO CO ? Piracką wersję ściągniesz bez problemu ZA DARMO z sieci P2P (torrent, emule) i ta piracka wersja działa TAK SAMO jak ta kupiona w sklepie. :) Link Zgłoś