Gość: Laik IP: *.chello.pl 18.10.06, 11:51 Mam zainstalowaną piracką wersję xp która uruchamia sie tylko w trybie awaryjnym. Teraz chcę ( muszę )zmienić na legal ale nie wiem jak usunąć z dysku sam system. Jakiego użyć polecenia ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: Jak usunąć XP ? 18.10.06, 12:05 Najlepsze wyjscie to sformatowac patrycje systemowa. Mozesz tez po prostu legala nadinstalowac na pirata, ale to raczej zle wyjscie. Link Zgłoś
jacek.klej Re: Jak usunąć XP ? 18.10.06, 12:07 Włóż oryginalną płytę zrestartuj kompa (jak płyta się nie odpali musisz powalczyć z BIOS’em) później postępuj według instrukcji na ekranie. Wpierw format dysku a potem instalacja oryginalnego XP. Miłej zabawy :) Kilka Przykładów :) Link Zgłoś
Gość: P Re: Jak usunąć XP ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.06, 13:44 Bzdury,bzdury.Na wierzchu starego zainstaluj nowy i aktywuj. Link Zgłoś
camilla3 Re: Jak usunąć XP ? 18.10.06, 14:00 Gość portalu: P napisał(a): > Bzdury,bzdury.Na wierzchu starego zainstaluj nowy i aktywuj. Gdzie tu widzisz bzdury? Oba podane sposoby sa poprawne. Co nowego wniosles/as do watku? Link Zgłoś
Gość: Laik Re: Jak usunąć XP ? IP: *.chello.pl 18.10.06, 15:36 Zrobiłem to tak: Uruchomiłem system w trybie awaryjnym ( inaczej się nie dało ) włożyłem płytkę instalacyjną i zaznaczyłem opcję - aktualizuj. Po wpisaniu nowego klucza wszystko poszło szybko i gładko. Działa bez zarzutu. Pozdrawiam. Link Zgłoś