Dodaj do ulubionych

Karta graficzna - pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:06
Zainstalowałem nową kartę graficzną, wszytsko jest ok dopóki nie zechce
odpalić jakiegoś filmu wtedy wiesza się cały program i trzeb arestartować,
jaka może być przyczyna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: alien Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:42
      może spróbuj odpalić film innym programem.
      • Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:43
        Gość portalu: alien napisał(a):

> może spróbuj odpalić film innym programem.

Słuszna uwaga i jedyna rozsądna. :)
    • Gość: fazji1 Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.eranet.pl 07.11.06, 23:03
      Mialem podobny problem z nowa grafa.z poczatku myslalem ze zasilacz jest za slaby i dlatego zwiesza mi kompa.ale nie...potem kombinacje ze sterami...tez nic.podnioslem napiecie na AGP-nic to nie dalo.dopiero aktualizacja biosu plyty glownej pomogla.
      • Gość: alinka Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:27
        w jaki sposób można wykonać taką aktualizację ?
        • gluby Re: Karta graficzna - pytanie 08.11.06, 01:01
          ty juz sie nie baw w to lepiej popros kgosc znajomego ktory sie zna na tym bo
          jak zle zrobiosz to plyta głowna do wymiany
        • Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:38
          Gość portalu: alinka napisał(a):

> w jaki sposób można wykonać taką aktualizację ?

Aktualizacja BIOSu nie ma NIC do karty graficznej więc nie zaprzątaj sobie
          głowy tymi bzdurami co tu ktoś napisał. :)
      • Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:41
        Gość portalu: fazji1 napisał(a):

> podnioslem napiecie na AGP-nic to nie dalo.dopiero aktualizacja biosu plyty
        glownej pomogla.

Trzeba było wsadzić język do kontaktu - też by pomogło !
    • Gość: alinka Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:31
      No dobrze kochani ale ja nadal nie moge odpalić filmu wiesza mi sie komp,
      zainstalowałem sterowniki z płyty, zainstalowałam coceci i nadal nic, moze któś
      mi powiedzieć jaka może być jeszcze przyczyna ? Próbowałam różnymi programami
      ale nei da rady, nie mogę nawet teledysku na onecie odtworzyć, pomóżcie proszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka