Gość: alinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:06 Zainstalowałem nową kartę graficzną, wszytsko jest ok dopóki nie zechce odpalić jakiegoś filmu wtedy wiesza się cały program i trzeb arestartować, jaka może być przyczyna ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: alien Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:42 może spróbuj odpalić film innym programem. Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:43 Gość portalu: alien napisał(a): > może spróbuj odpalić film innym programem. Słuszna uwaga i jedyna rozsądna. :) Link Zgłoś
Gość: fazji1 Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.eranet.pl 07.11.06, 23:03 Mialem podobny problem z nowa grafa.z poczatku myslalem ze zasilacz jest za slaby i dlatego zwiesza mi kompa.ale nie...potem kombinacje ze sterami...tez nic.podnioslem napiecie na AGP-nic to nie dalo.dopiero aktualizacja biosu plyty glownej pomogla. Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:27 w jaki sposób można wykonać taką aktualizację ? Link Zgłoś
gluby Re: Karta graficzna - pytanie 08.11.06, 01:01 ty juz sie nie baw w to lepiej popros kgosc znajomego ktory sie zna na tym bo jak zle zrobiosz to plyta głowna do wymiany Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:38 Gość portalu: alinka napisał(a): > w jaki sposób można wykonać taką aktualizację ? Aktualizacja BIOSu nie ma NIC do karty graficznej więc nie zaprzątaj sobie głowy tymi bzdurami co tu ktoś napisał. :) Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:41 Gość portalu: fazji1 napisał(a): > podnioslem napiecie na AGP-nic to nie dalo.dopiero aktualizacja biosu plyty glownej pomogla. Trzeba było wsadzić język do kontaktu - też by pomogło ! Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Karta graficzna - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:31 No dobrze kochani ale ja nadal nie moge odpalić filmu wiesza mi sie komp, zainstalowałem sterowniki z płyty, zainstalowałam coceci i nadal nic, moze któś mi powiedzieć jaka może być jeszcze przyczyna ? Próbowałam różnymi programami ale nei da rady, nie mogę nawet teledysku na onecie odtworzyć, pomóżcie proszę. Link Zgłoś