Gość: Ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:42 Kupiłam nowego laptopa i zauwazyłam że inny jest wyglad stron.Niby te same informacje,ten sam Windows XP a jednak strony sa jakeś inne.Dlaczego tak jest i od czego to zależy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: Laptop a komputer stacjonarny 12.11.06, 17:59 od wlasciwosci monitora . odswiezanie na stacjonarnym mozna zmienic a na laptopie nie. no i moze to panoramiczny ekran i moze miec fukcje bright cps tam nie pamietam Link Zgłoś
l3pp4 Re: Laptop a komputer stacjonarny 13.11.06, 01:37 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Kupiłam nowego laptopa i zauwazyłam że inny jest wyglad stron.Niby te same > informacje,ten sam Windows XP a jednak strony sa jakeś inne.Dlaczego tak jest > i od czego to zależy? Może na stacjonarnym jest Firefox a na lapku Internet Explorer? :) Albo odwrotnie. Może na stacjonarnym był zapisany inny schemat kolorów? Może lapek ma ekran 16:9 a blaszak 4:3? A może poszli do lasu? Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Laptop a komputer stacjonarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:57 Właśnie sa inne kolory i jakos wszystko inaczej poukładane Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Laptop a komputer stacjonarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:59 A czy to można zmienić? Link Zgłoś
Gość: Reader Re: Laptop a komputer stacjonarny IP: *.ericsson.net 13.11.06, 12:08 Heh. Jakie strony? Podaj przykladowe adresy. Oraz przegladarki jakich uzywasz. Link Zgłoś
l3pp4 Re: Laptop a komputer stacjonarny 13.11.06, 15:02 Gość portalu: Ewa napisał(a): > A czy to można zmienić? Panel Sterowania > Wygląd i kompozycje > Ekran i tam zakładka Kompozycje albo Wygląd i popatrz n amożliwości. Albo: prawoklik na tle Pulpitu > Właściwości i masz to samo. Link Zgłoś