sunnytm 15.11.06, 04:10 Ktoś sprzedaje domenę gmail.pl na Allegro. Szok sądziłam, że adres jest w rekach google?! Może w końcu ktoś skrzynki z końcówką PL zacznie zakładać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 15 Re: Gmail.pl na Allegro !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 07:29 sunnytm napisała: > Ktoś sprzedaje domenę gmail.pl na Allegro. > Szok sądziłam, że adres jest w rekach google?! Jaki adres ? Przecież poczta na Google nie ma adresu GMAIL.COM ! :) > Może w końcu ktoś skrzynki z końcówką PL zacznie zakładać? A PO CO ci końcówka PL ??? :( Lepiej będzie chodziła poczta ? Chyba gorzej z tym PL ! HA HA HA Link Zgłoś
Gość: tris Re: Gmail.pl na Allegro !!! IP: *.rybnet.pl 15.11.06, 20:31 Jakto nie ma??? Właśnie przecież ma... Link Zgłoś
sunnytm Re: Gmail.pl na Allegro !!! 16.11.06, 01:39 A jaki ma mieć adres, skoro skrzynki mają końcówkę @gmail.com? Zanim coś walniesz to sprawdź. A po co PL? A po co google.pl? Wystarczyło by com przecież.... Zresztą przyzwyczailiśmy się, że wszystkie nasze skrzynki mają taką końcówkę. Ja tez czasem się rozpędzam i chcąc się zalogować piszę gmail.pl 1000 odwiedzających na dobę też mówi samo za siebie... A co do reklamy... dla mnie to news i chciałam się tym podzielić! W TVN mówili ze kaczynski.pl na sprzedaż, gazeta pisała 3 dni temu że milion za numer telefonu na Allegro, czemu wiec ja nie mogę napisać o gmailu ? Dyskryminacja, czy dziurawa sprawiedliwość? Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Gmail.pl na Allegro !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:43 sunnytm napisała: > A jaki ma mieć adres, skoro skrzynki mają końcówkę @gmail.com? > Zanim coś walniesz to sprawdź. Nie ma strony internetowej o adresie www.gmail.com . > A po co PL? A po co google.pl? I co z tego, że PL jak to są serwery w USA należące do Google. :) I całe szczęście, że w USA !!! :) > Wystarczyło by com przecież.... Wystarczyłoby, ale tacy naiwniacy jak ty to myślą, że to polskie Google bo koncówka w adresie jest PL. A jak polskie to po polsku czyli nareszcie rozumię co tam jest napisane. :) Link Zgłoś
szarykot Re: Gmail.pl na Allegro !!! 16.11.06, 12:37 > Nie ma strony internetowej o adresie www.gmail.com Jak grochem o ścianę... Link Zgłoś
sunnytm Re: Gmail.pl na Allegro !!! 17.11.06, 05:19 Ty naprawdę nie wiesz o czym mówisz, czy się wygłupiasz ?!!!! Link Zgłoś
sunnytm Re: Gmail.pl na Allegro !!! 17.11.06, 05:22 Sorki, nie tu poszło gdzie trzeba - post był do "asdf" Link Zgłoś
t-800 Re: Gmail.pl na Allegro !!! 16.11.06, 12:43 Gość portalu: asdf napisał(a): > Nie ma strony internetowej o adresie www.gmail.com . Jest, trollu. Tak samo jak jest www.wirtualnapolska.pl Link Zgłoś