Dodaj do ulubionych

Słuchawka bluetooth do SKYPE ?

05.01.07, 21:46
Dostałem od operatora słuchawkę bluetooth. Co musze miec w domowym PCcie aby
rozmawiac przez nią via Skype. Czy jakies oprogramowanie jest dodatkowo
potrzebne??? Jakie sa koszty zakupu takich urzadzen ? Z gory dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: *.31.radom.pilicka.pl 06.01.07, 12:54
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=153159804
      coś takiego na przykład.
      • Gość: Arek Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: 213.199.192.* 06.01.07, 23:46
        zgadza się, lecz polecam produkt wyłącznie markowy, z innymi będą same kłopoty -
        fakt że będzie tańszy, lecz w ciągu 1-2 dni wyląduje w szufladzie, jak było w
        moim przypadku
        • Gość: Arek Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: 213.199.192.* 06.01.07, 23:57
          mocno polecam (nie reklamuję!) ten model:
          www.anycom.com/products/bluetooth_it_pc_accessoires/usb_adapter_usb-250/?id=102&partno=CC3036&tab=support&tab=support

ponieważ sam go mam i jestem bardzo! zadowolony
          • kamillwawa Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? 07.01.07, 20:45
            A wiesz moze gdzie mozna to kupić ? Czy daja do tego jakis program który
            umozliwia polaczenia z sluchawka bluetooth ?
            • Gość: werty Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.01.07, 10:30
              Link który podałem dotyczy legalnego sprzętu z oprogramowaniem - wiem, bo sam kupiłem i w szufladzie nie wylądował.
              • kamillwawa Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? 08.01.07, 14:25
                Fajnie dzięki ale gdzie w PL dostanę ten sprzęt ? Jakis sklep internetowy lub
                lin. Z gory dzieki
                • Gość: Sarena Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:28
                  np. to www.proline.pl/shop.php?prodid=PENTA+FANG+PRO+BT+C1 - Moduł Fang
                  Pro przesyła dane z szybkością do 3 Mbit/s i działa w zasięgu do 150m.
                  • Gość: werty Re: Słuchawka bluetooth do SKYPE ? IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.01.07, 23:33
                    Pamiętaj, że zasięg działania zależy od obydwu urządzeń, telefony, słuchawki itp. drobnica ma mały zasięg, więc te 150 m to czysta teoria w idealnych warunkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka