Gość: K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:21 Hej :) Mam problem z ikonkami na pulpicie. Już chyba próbowałam wszystkiego. Jak to zrobić, żeby tło podpisu pod ikonką było przeźroczyste? Z góry dziękuję za pomoc!! Pozdrawiam, K. Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Pulpit - ikonki 07.01.07, 15:36 > Już chyba próbowałam wszystkiego opisz czego, żebyśmy się nie powtarzali w rozwiązaniach. poza tym zajrzyj do FAQ. pzdr Link Zgłoś
Gość: K. :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:44 Próbowałam różnych zmian w ustawieniach ekranu, ale ciągle tłem podpisów jest jakiś kolor i nie ma opcji, żeby było przeźroczyste. Wiem, że sposób, w jaki to opisuję jest ... hmmm trochę infantylny, ale wkurza mnie to, że jak sobie zmieniam tapetę to ciągle muszę się bawić tym tłem :((( W drugim komputerze który mam samo się tak ustawiło. Porównywałam ustawienia w obu kompach i niczym się nie różnią (chyba że czegoś nie zauważyłam). Zaraz zajrzę do FAQ :) Link Zgłoś
Gość: K. Już mi się udało :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:56 Znalazłam w googlach :) Recepta: Mój Komputer --> właściwości --> zaawansowane --> wydajność --> Użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu Dzięki za przeczytanie moich postów i odpowiedzi! Pozdrawiam K. Link Zgłoś
neder Re: Już mi się udało :) 07.01.07, 16:41 > > Znalazłam w googlach :) W FAQ na tym forum to wisi od kilku ładnych miesięcy ;P Link Zgłoś