Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:04 Pozmóżcie ściagnelam film - ma rozszerzenie .nrp - moj program subedit-player nie obsługuje go. Czy można go skonwertowac na plik wideo. Jak to zrobic?? Dzieki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosc Re: nrp na plik wideo IP: *.retsat1.com.pl 14.01.07, 23:12 Nie jestem pewien, ale to jest chyba obraz płyty w Nero. Link Zgłoś
t-800 Re: nrp na plik wideo 15.01.07, 13:59 Myślę (bo nie wiem), że jest to obraz płyty i trzeba ją wypalić w Nero na płycie za pomocą opcji "nagraj z obrazu" (czy jak to się tam nazywa). Jest jeszcze inna możliwość, ale na razie może poprzestańmy na tym. Link Zgłoś
olsenpl Re: nrp na plik wideo 15.01.07, 14:12 czy aby napewno plik ... .nrp a nie plik .. .nrg? Link Zgłoś
santamanana Re: nrp na plik wideo 15.01.07, 16:48 nrg nrg!!!! mam nadzieję że to czyni problem banalnym:)))) !!! jednak nie dla mnie, wiec czekam na pomoc:) Magda Link Zgłoś
Gość: Sławek62 Re: nrp na plik wideo IP: *.klaudyny.waw.pl 15.01.07, 17:12 Sciągnij: www.idg.pl/ftp/pc_4228/Daemon.Tools.3.47.html Zainstaluj, po instalacji będziesz mieć w systemie dodatkowe( 1 - 4 ) wirtualne napędy CD/DVD . Prawy kławisz myszy na napęd - zamontuj obraz podasz lokalizację pliku i możesz oglądać film, lub skopiować go na nagrywarkę Link Zgłoś
santamanana Re: nrp na plik wideo 15.01.07, 19:33 ok, zamontowala, pojawil sie dodatkowy naped, klkam perawym , a tam mam funkcje: otworz, eksploruj, wyszukaj, udostepnianie zabezpieczenia, skanuj, wysuń, kopiuj, utworz skrot, wlasciwosci. Nie wiem gdize tą sciezke podac. M. Link Zgłoś
Gość: Sławek62 Re: nrp na plik wideo IP: *.klaudyny.waw.pl 15.01.07, 19:58 W prawym dolnym rogu monitora (na pasku narzędzi, tam gdzie "START"), pojawiłoa ci się ikona z czerwoną błyskawicą to właśnie DAEMON. Kliknij w nią myszą a następnie - " Device 0.." i wybierz lokalizację pliku Link Zgłoś
santamanana Re: nrp na plik wideo 15.01.07, 20:16 Działa!!!! Jakież to proste było;))) Dzięki. Link Zgłoś