sykol 08.03.07, 15:02 sciagnęłam, wszystko dobrze,podpięłam słuchawki i mikrofon-tez dobrze i słyszę jak z kims rozmawiam tylko adresta mnie nie słyszy mam cos skonfigurowac tylko nie wiem co prosze o pomoc bardzo Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: paolo Re: pomozcie uruchomic skypa!!! IP: 89.174.23.* 08.03.07, 15:03 mikrofon masz wyłączony moze....tam w lewym rogu jest ikonka itrzeba ją odznaczyć... Link Zgłoś
jolajola1 Re: nie wiedze tej ikonki,chyba jej nie mam 08.03.07, 16:03 w oknie skypa na górnym pasku narzedzia, opcje panel z lewej, klik na audio ustaw wejście audio, dokładnie na taki mikrofon, jaki masz ptak w okienku : niech skype dostosuje urzadzenia dźwiekowe Link Zgłoś
sykol jola dzieki,tak zrobiłam,ale dalej nie działa 08.03.07, 16:13 ja juz tak mam,do jakiegos czasu idzie wszystko ok a na koncu zawsze sie cos spiep.. Link Zgłoś
drink71 problemy ze skype? 13.03.07, 09:49 Może to tylko problemy z ustawieniem głośności różnych urządzeń w kompie. Proponuję 2x kliknąć ikonkę głośność w prawym dolnym rogu okienka głównego windows (taki głoniczek) w pobliżu zegara. Potem pokombinować z ustawieniami na suwakach regulacji głośności - zwłaszcza mikrofonu ;-). Link Zgłoś
Gość: vel Re: problemy ze skype? IP: *.sieci.fonet.pl 13.03.07, 16:29 na win vista nie ma w tym miejscu regulacji mikrofonu. czy ktoś może juz skonfigurował skype w nowym systemie? Link Zgłoś
kruz7 ten sam problem 02.04.07, 20:46 Mam to samo co sykol. Mój rozmówca nie słyszy mnie. Spraawdzałem w panelu sterowania, w dźwiękach i mam wyciszony mikrofon. Mam tak tylko na zakładce przy opcji nagrywania. Link Zgłoś
kruz7 Re: ten sam problem 02.04.07, 21:23 Mam XP, ponowne zainstalowanie sterowników nie pomogło. Nie mogę odznaczyć wyciszenia mikrofonu i tu mam poważny problem. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ten sam problem IP: *.retsat1.com.pl 12.04.07, 22:17 Z tym wyciszeniem to masz prawidłowo. Nie wiem jaki masz komputer, ale: -zobacz w opcjach, czy nie masz włączonego mikrofonu przedniego panelu. Ja tak miałem i dopiero po jego odznaczeniu było coś słychać. Link Zgłoś
sykol uf mnie sie udało 21.04.07, 10:39 Brat przyjechał,cos tam pokilkał,pokrecił,sciagnał cos i działa Link Zgłoś
kruz7 Re: uf mnie sie udało 26.04.07, 21:18 Pomoze mi ktos? Moze jakas wskazowka, porada? Ale bez jaj, prosze! Link Zgłoś
xulu Re: uf mnie sie udało 26.04.07, 21:36 >>>-zobacz w opcjach, czy nie masz włączonego mikrofonu przedniego panelu. w jakich opcjach co ty bredzisz??? co ma do tego przedni panel? Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uf mnie sie udało IP: *.retsat1.com.pl 26.04.07, 23:10 Nie bredzisz, tylko płyta główna Asus P5PL2 - panel sterowania SoundMAX. Mam podłączony słuchawki i mikrofon do karty dźwiękowej z tyłu, a we wspomnianym panelu sterowania zaznaczona była opcja: mikrofon przedniego panelu, musiałem ją odznaczyć żeby być słyszalnym dla innych. Link Zgłoś