grucha46 12.05.07, 12:56 Witam czy mógł by mi ktoś podać całgo htmla bo potrzebuje nauczyć sie do szkoły na pon mam sprawdzian a nie było mnie w szkole jak podawali dziki z góry Link Zgłoś Obserwuj wątek
grucha46 Re: HTML 12.05.07, 13:09 szukałem na takich stronach ale ja nie mam czasu tego wszystkieo czytać potrzebuje odrazu całe to jkies <html> <head> itp Link Zgłoś
heart_of_ice Re: HTML 12.05.07, 15:10 buhahahahaha "nie mam czasu czytac" <rotfl> padlam ze smiechu to czego od nas oczekujesz??? najprosciej i w pigulce: webmaster.helion.pl/kurshtml/beginner/beginner.htm Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Link Zgłoś
r0ger Re: HTML 12.05.07, 15:21 > szukałem na takich stronach ale ja nie mam czasu tego wszystkieo czytać > potrzebuje odrazu całe to jkies <html> <head> itp Proponuję nie zawracać sobie głowy nauką i od razu iść do pracy. Do 2012 roku potrzeba będzie masę ludzi do łopaty. Nie wiem tylko, czy to zadanie nie przerasta mozliwości twojego umysłu? Link Zgłoś
jap_1 Re: HTML 12.05.07, 20:55 r0ger napisał: > > szukałem na takich stronach ale ja nie mam czasu tego wszystkieo czytać > > potrzebuje odrazu całe to jkies <html> <head> itp > > Proponuję nie zawracać sobie głowy nauką i od razu iść do pracy. Do 2012 roku p > otrzeba będzie masę ludzi do łopaty. Nie wiem tylko, czy to zadanie nie przeras > ta mozliwości twojego umysłu? Może być kłopot, bo przy i łopacie trzeba odróżnić <head> od <body> ;-))) Link Zgłoś
Gość: Zoolog Re: HTML IP: *.acn.waw.pl 12.05.07, 17:11 > a nie było mnie w szkole jak podawali dziki To jakaś szkoła łowiecka? Link Zgłoś
heart_of_ice Re: HTML 12.05.07, 18:50 moze lotnicza, skoro te dziki z gory podawali....:D Pauli -- *** sygnaturka w remoncie *** Link Zgłoś
beata_ Re: HTML 12.05.07, 22:26 switonemsi napisał: > Że co? Jak całego? Normalnie - od <html> do </html> :-)))) Hmmmm - właściwie, to chyba już cały ma, nie? I jak mało czytania! :-) Link Zgłoś