d.doorau 21.05.07, 18:18 witam, ściągnąłem właśnie niezłą muzykę spakowaną rarem ale archiwum jest zahasłowane, czy programiki do odzyskiwania haseł sa coiś warte, czy powinienem po prostu skasowac plik (szkoda by było...)? Link Zgłoś Obserwuj wątek
silic Re: hasło w rar 21.05.07, 18:21 Programiki są warte o tyle, że to jest robione siłowo, wiec przy dłuższym haśle czeka cię długie oczekiwanie...naprawdę długie... Link Zgłoś
Gość: Brutal Force Re: hasło w rar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:01 d.doorau napisała: > dzięki spróbuję A pewnie, że sam spróbuj ! :) Tylko po 2-3 GODZINACH tego próbowania daj sobie spokój z odzyskiwaniem tego hasła bo trwać to będzie następne 10 LAT i bez skutku. :D Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: hasło w rar IP: 195.47.201.* 22.05.07, 10:50 Ja kiedyś zahasłowałem sobie archiwum z ważnymi danymi i oczywiście zapomniałem hasła. Hasło miało 5 albo 6 liter/cyfr. Jako, że musiałem odzyskać te dane zapuściłem programik do łamania hasełka. Udało się, ale na Athlonie XP1700 trwało to ponad 17 godzin przy obciążeniu procka >90%. Link Zgłoś
d.doorau Re: hasło w rar 22.05.07, 16:14 pusciłam program rano przed wyjściem do pracy i właśnie go zresetowałam po przyjściu i nic!!!!! zwieszony, więc plik juz usunięty i ... dzięki wszystkim za rady Link Zgłoś