Dodaj do ulubionych

taki jak w AVG

IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 21:51
Witam
Prosze mi podac firewall który działa w taki sam sposób jak ten w AVG lub bardzo bardzo podobny.
Obserwuj wątek
    • neder Re: taki jak w AVG 25.05.07, 00:29
      AVG to z tego co się orientuję antywirus, a nie firewall?

pzdr
      • Gość: Nasgar Re: taki jak w AVG IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 07:32
        Do Nedera. Tak tylko jedna z wersji AVG ma firewall. I jest to jedyny firewall przy którym mi net chodzi. Przy innech w czasie rozłączania komp mi sie restartuje.
      • Gość: stypendysta Re: taki jak w AVG IP: 150.254.92.* 25.05.07, 10:05
        Wersja AVG (+ firewall) ma ten ostatni, podobnie jak AVG 7.5 Internet Security.
    • Gość: Gawron Re: taki jak w AVG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 03:19
      Gość portalu: Nasgar napisał(a):

> Witam
      > Prosze mi podac firewall który działa w taki sam sposób jak ten w AVG lub bardz
      > o bardzo podobny.

Patrząc na test firewalli nie masz dużych wymagań.PS.Sam sobie wybierz.

www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php#fire
    • Gość: Nasgar Re: taki jak w AVG IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 17:30
      Comodo zainstalowalem i calkiem nizle pracuje. Jest moze do tego spolszczenie? BO ja jakos nie moge znalesc.
      • Gość: ret Re: taki jak w AVG IP: *.retsat1.com.pl 25.05.07, 18:07
        Miało być w grudniu, styczniu, maju...
        tinyurl.com/2bxpo4
      • Gość: Gawron Re: taki jak w AVG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:50
        Jest moze do tego spolszczenie?

Wersja Comodo Firewall 3 będzie miała polską wersję,a kiedy,chyba w tym roku
        jeszcze.
        • Gość: Nasgar Re: taki jak w AVG IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 11:30
          Mam jeszcze takie pytanie... czy dopuszczac procesy takie jak nbdgram(138), nbsess(139), nbname(137), dhcp(68) i ntp(123). Pojawiają mi sie komunikaty za kazdym razem kiedy podłączam sie do internetu. Nie moge do tego utworzyc reguły tak jak przy innych komunikatach nie wiem czemu. Troche uciążliwe to jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka