Gość: bronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:54 w laptopie hp nc 4000 nie dziala mi czytnik kart pamieci SD. system go nie widzi. przez drukarke lub aparat jest ok. probowac cos samemu czy od razu do serwisu? dzieki za porade Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: .sd Re: czytnik sd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:37 Jeżeli masz system 2000, XP, Vista to powinien zainstalować się automatycznie. Jak masz win98se to pobierz sterownik z internetu, lub czasem wystarczy najnowszy service pack do win98se. Czytnik prawdopodobnie jest sprawny! pozdr kk Link Zgłoś
Gość: bronek Re: czytnik sd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 23:07 problem w tym, ze jest to czytnik fabrycznie zamontowany w laptopie i to mnie martwi Link Zgłoś
user0001 Re: czytnik sd 06.09.07, 23:30 Zastanawia mnie, jaki tam jest czytnik. nc4000 to nie jest najnowsza konstrukcja, czytnik tam zamontowany to wcale nie musi być popularny układ na USB. Czy instalowałeś sterowniki do CardBus? Na tej szynie umieszczało się niekiedy czytniki pamięci flash. tinyurl.com/3c4bqm Link Zgłoś