beata_ Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! 24.07.03, 01:20 Wejdź sobie choćby tutaj na ikonkę "poczta" - masz u góry, takie czerwone...i dalej cię poprowadzi za rękę. To samo możesz zrobić na innych portalach (Wirtualna Polska, Onet, Interia) Poradzisz sobie... Link Zgłoś
alfalfa Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! 24.07.03, 01:23 :))))))))????????????? Jasny gwint! Aleś mnie zadała! Więcej informacji daj. To o co pytasz to, szczerze mówiąc, dziecinada w Win więc napisz czego nie kumasz? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 07:45 Za najlepsze uchodzą konta w O2. profil.o2.pl/rejestracja.php Link Zgłoś
Gość: kk Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 19:15 Witaj Piecyk. Zauważ też, że nie pokazują odbiorcy Twego numeru IP. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 29.07.03, 21:13 Gość portalu: kk napisał(a): > Witaj Piecyk. Zauważ też, że nie pokazują odbiorcy Twego numeru IP. Witaj kk! :-) Ryly?!!! Nie wiedziałem! I have to check it! ;-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 29.07.03, 21:16 Pudło. :-((( IP jest w nagłówku w przedostatniej lini (X-Originator). Pozdrawiam! :-))) Link Zgłoś
Gość: kk Do Piecyka. IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:13 Jak mogłem nie zauważyć ? :-)))))))) Trzymaj się. Link Zgłoś
Gość: Jarek też polecam pocztę na o2.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:42 dlaczego ? : - 20 MB pamięci - jak Ci znajomi wysyłają sporo maili ze zdjęciami czy filmikami - może się przydać - dostęp do portalu o2.pl jest 99,999999 % tzn.na 5-6 miesięcy użytkowania poczty na o2.pl tylko jeden raz miałem problemy z logowaniem, a jak miałem pocztę na wirtualnej polsce (www.wp.pl) te problemy były dosyć częste nieoceniony piecyk gazowy podał Ci post wcześniej link i jak umiesz czytać po polsku i wykonywać polecenia - to założysz pocztę bez trudu :-)) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: m Re: problem !!!!!! pomocy !!!!!! plissss !!!!!!! IP: 217.172.244.* 29.07.03, 19:34 Link Zgłoś
Gość: cb Masz już gotowe założone konto z Hasłem Testowe IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 29.07.03, 21:37 Masz już gotowe założone konto z Hasłem Testowe do testu znaczy wszystko to o czym pisze robisz w przeglądarce Internet Explorer 6 bez użycia jakiego kolwiek programu pocztowego czyli [Web mail] to się nazywa masz to konto poniżej jak chcesz?........ przy okazji mozesz porównać zachodnie konto z naszymi polskimi dużo osub zakłada konta na www.o2.pl masz to konto ponizej ..... macie konto testowe trzeba kliknąc na symbol małej koperty u góry jak od niedawna masz internet home.myway.com Username monikaklaus Password anakonda123 u góry w skrzynce tego konta masz Check Messages oraz Compose Message klikasz na Compose Message masz od razu Formulasz np. To: Monika233@onet.pl Cc: Bcc: Subject: Bla bla bla bleeee no i ponizej napisu Power Editor Format piszesz np. Gupi Kaowiec mozesz wysłać na wymyslony adres email napewno nikt cie za takie ~~coś nie zabije wazne by uzyskać potwierdzenie że mail został wysłany Link Zgłoś