Gość: youth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 13:46 Na ile przydatny jest taki system hasłowania danych nagrywanych na płytach? Są w najnowszych nagrywarkach LG i zastanawiam się, czy warto w to inwestować? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: akodo inwestować? Dopłaca się za to 3zł IP: *.chello.pl 07.11.07, 17:06 Pytasz innych na ile Tobie może być przydatna dana funkcja? Możesz sobie np. założyc hasło na płytke ze zdjęciami których nie chcesz każdemu pokazywać. SecurDisc to takze inne ciekawsze funkcje, najlepsza to ochrona przed uszkodzeniem płytki gdzie nagrywarka wykorzystuje całą wolną przestrzeń płytki do zapisania nadmiarowych danych Link Zgłoś
Gość: tarka Re: inwestować? Dopłaca się za to 3zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:52 Nic się nie dopłaca, ta funkcja jest w standardzie w nowych modelach LG. Powiem tak - mi to się podoba. Na początku trochę kręciłam nosem, ale teraz jestem zadowolona. Dzieciaki nie zobaczą rzeczy na CD, które nie są przeznaczone dla nich, można swobodnie trzymać dane w domu, czy firmie i nie bać się, że wpadną w niepowołane ręce. Po pewnym czasie hasłowanie wchodzi w nawyk :) Link Zgłoś