Dodaj do ulubionych

Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-(

02.09.05, 08:59
Ostrzegam przed ta osoba. To zwykla oszustka. Pieniadze bierze ale nie wysyla
kosmetykow. Nie odbiera telefono calymi tygodniami, nie odpisuje na maile ani
smsy. Co jakis czas-jak juz ma za duzo negatywow-rejestruje sie pod innym
nickiem. I zaczyna od poczatku.
Obserwuj wątek
    • zanzare Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( 02.09.05, 13:05
      ja z tą Allegrowiczką nie miałam najmniejszych problemów. Wystarczy zapoznać
      się szczegółowo ze stroną "o mnie" którą prawie każdy sprzedawca na Allegro
      posiada. A co do oferty też nie miałam zastrzeżeń.
      • Gość: Sandra Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.05, 13:07
        Ja tez nie mialam...mogę ją polecic z czystym sumieniem.
        • katija1 Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( 02.09.05, 13:47
          ja tez zawsze jestem z niej zadowolona. działa bez zarzutu.
          • Gość: Kinga Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:21
            Dla mnie Babbette też jest jedną wielką oszustką i po wpłaceniu pieniędzy na
            jej konto przestała odbierac emaile. Moja koleżanke też zrobiła w balona. Nie
            wierze że jest dobrą alegrowiczką!!
            • Gość: Anna Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: 212.244.37.* 02.09.05, 17:15
              Ja niestety tez jej nie polecam!!! Czekalam na rzekomą przesylke ponad miesiac
              (szla z W-wy az do W-wy!!!) az w koncu po licznych mailach i telefonach
              zwrocilam mi na szczescie pieniadze, bo podobno przesylka wrocila z powodu
              malego bledu w adresie. Akurat
              • Gość: M Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.09.05, 18:40
                babette to dawna babsss nickow miała juz kilka ,słyszałam niepochlebne opinie
                ale ja sama z zakupów byłam zadowolona, kosmetyki były swieze orginalne i
                wysłane dosc szybko, jedynym minusem był brak stałego kontaktu ale tłumacze to
                faktem posiadania duzej liczby klientów...
    • anexxa Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( 02.09.05, 20:28
      Podejrzewam, że na kilkanaście tysięcy transakcji może się zdarzyć kilka błędów
      - aczkolwiek moje kilkuletnie doświadczenia z tą sprzedającą są zawsze bardzo
      pozytywne.

Z ciekawości, zechciałabyś podać link do aukcji, o której piszesz?
      • piekna_nieznajoma Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( 07.09.05, 16:30
        Wystarczy poczytać negatywy i neutralne komentarze.

aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=2147370
        Babette wie co robi . Allegro nie bierze odpowiedzialności finansowej za aukcje
        poniżej 50 PLN. Czyli jesli kupiło się szminkę za 20 zl a Babbette wzieła
        pieniądze ale nie wysłała przesyłki to właściwie nic jej nie można zrobić.
        Administracja Allegro radzi oddać sprawę na policję lub firmy windykacyjnej.
        Ale kto będzie się tak angażował jeśli nie chodzi o duże pieniądze??

Zauważyłam,że negatywy na koncie BABBETTE dotyczą właśnie aukcji przedmiotów o
        wartości poniżej 50 PLN. Przemyślana złodziejska taktyka. B."dorobi" w ten
        sposób 200-300 PLN miesięcznie .
        Pewnie w końcu zawieszą jej konto.Zarejestruje się pod innym nickiem (kiedyś
        BABS). I tak sobie pohandluje - raz uczciwie, raz ukradnie. Nikt jej nic nie
        zrobi.

Nie żal mi pieniędzy ale jestem wściekła z bezsilności.Po raz pierwszy zostałam
        okradziona na allegro.
    • Gość: Nela Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 16:38
      Mój mąż u niej (a własciwie u niego) kupował dla mnie torebkę. Nie wiem czy
      wysyła czy nie. Bo jej nie chcieliśmy mimo wpłaty. Tak wysokiego poziomu
      chamstwa nigdy nie spotkaliśmy. Mamy nadzieję, że te kilkadziesiąt złotych
      wydzadzą na poradnik dobrego wychowania :( Wystarczy poczytać ich odpwoeidzi na
      negatywy...
      • Gość: Mimi Re: Babbette-Allegro-OSTRZEGAM!!!!!!!!:-( IP: *.aster.pl 08.09.05, 20:51
        Mnie niestety też oszukała...
        Ciekawe czy podanie danych osobowych tej pary byłoby niezgodne z prawem????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka