Dodaj do ulubionych

Przerwa w pracy na grę

IP: 84.38.160.* 01.12.07, 18:23
www.margonem.pl

Polecam, świetna gra MMORPG :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zła Lucyllka Granie w Margonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 18:43
      To chyba najlepsza gra w sieci. Nie wymaga ciągłego śledzenia, czy zaatakują
      moją osadę/wioskę. Można pograć i bezpiecznie odetchnąć od gry, a gdy do niej
      wracamy nie okazuje się nagle, że wszystko straciliśmy. A gdy chcemy na chwilę
      oderwać się od życia w prawdziwym świecie, możemy wejść w najbardziej
      fantastyczny świat, jaki można sobie wymarzyć :)
      Na uwagę zasługuje też fakt, że w przeciwieństwie do innych gier Admin i SMG są
      cały czas dostępni dla graczy i zawsze można z nimi podyskutować :P
      Piękna, dopracowana gra :)
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Leszu Re: Przerwa w pracy na grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 19:16
      A ja poleciłbym Orodlin - na silniku Gamers Fusion - z dużą grupą aktywnych programistów, bez "kradzionych" grafik no i dość zbilansowana - nie ma jedynego słusznego sposobu gry.
      Wada - nie napisano o niej tutaj, czyli trudno liuczyć na gwałtowny wzrost popularności (choć ponad 1500 graczy - w porywach do 2000) nie może się mylić ;)
    • Gość: Ja Przerwa w pracy na grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 22:18
      To, ze nie przeszkadzaja w pracy to zupelna bzdura. Jeden taki u mnie "pracowal" i w pewnym momencie proporcje praca/gry calkowicie sie odwrocily. Mysle, ze teraz ma duzo czasu na to zeby sobie pograc.
    • Gość: kangur Re: Przerwa w pracy na grę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.07, 09:16
      Margonem jest fajna, ale lepszy jest RedDragon
    • Gość: RD Przerwa w pracy na grę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 03:17
      www.reddragon.pl

Jeżeli nie boisz się myśleć, to najlepsza gra strategiczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka