Dodaj do ulubionych

Lokalizacja UxTheme.dll

IP: *.centertel.pl 11.01.08, 06:56
przez własną głupote chciałem skasować UxTheme.dll , ponieważ usuwałem plik o podobnej nazwie, niechciał się dać skasować więc go przeniosłem na pen driwe, efekt po restarcie miałem tylko "gołą" tapetę, praez menedżera zadań udało się go uruchomić, ale teraz niewiem gdzie powinienem przenieść go z powrotem, IE niedaje się uruchomić, wyświetla się komunikat, że nie można odnależć UxTheme.dll przeniosłem go na dysk C ,ale to nic nie daje bardzo proszę o pomoc :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.centertel.pl 11.01.08, 08:45
      próbowałem zrobić przywracanie systemu, ale się nie udaje , ciągle wyskakują komunikaty nie można znależć składnika....ponowne uruchomienie UxTheme.dll rozwiąże ten problem , co ciekawe Opera chodzi proszę o pomoc :(
    • Gość: Kolobos Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.escom.net.pl 11.01.08, 10:19
      Zgraj do C:\WINDOWS\system32
      • Gość: Leon Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.centertel.pl 11.01.08, 17:22
        wielkie dzięki pomogło!! chciałem sobie zainstalować skina, ajak to
        się nie udało ( z SP3 to się nie udaje ) chciałem usunąć patch i się
        porobiło, trzeba być ostrożnym , jeszcze raz dzięki :)
        • Gość: Leon Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.centertel.pl 12.01.08, 00:24
          chciałbym jeszcze dopytać czy przez to moje pszenoszenie niema jakiś
          błędów na dysku, czy można to jakoś sprawdzić?
          • Gość: Kolobos Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.escom.net.pl 12.01.08, 00:41
            Nie ma i nie wiem czemu mialyby byc.
            • Gość: Leon Re: Lokalizacja UxTheme.dll IP: *.centertel.pl 12.01.08, 00:45
              Dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka