Gość: NG_bxr
IP: *.profiline.pl
20.02.08, 12:49
Witam.
Posiadam player mp3 Philips SA179 taki jak tu:
www.telekom.com.pl/philips/rtv/philips_opisy_odtwarzacze/sa179.htm
Do niedawna wszystko działało bez problemu. Ale niestety zaczeły dziac sie dziwne rzeczy. Mianowicie podczas wgrywania na odtwarzacz plików( dowolny typ) albo wyskakuje klepsydra i nic sie nie dzieje (na wyswietlaczu mp3 pokazuje przesyłanie danych) albo zaczyna przesyłac i po paru sekundach pasek postępu sie zatrzymuje i tez zawias.Na samym początku tych problemów wyskakiwał czasem komunikat ze "ścieżka jest za głęboka,nie mozna skopiowac plików".Próbowałem zrobic update'a oprogramowania odtwarzacza ale w trakcie aktualizacji takze sie zawiesił. Byłem wiec zmuszony oddac go do serwisu gdyz w ogóle nie wstawał (niedokonczona aktualizacja). Tam wgrali ponownie oprogramowanie i niby miało byc ok. Niestety po podłączeniu u siebie dzieje sie to samo.
Problem jednak tkwi nie w samym odtwarzaczu a w podłączeniu do komputera. W serwisie bowiem działał on bez zarzutu jak i na innych komputerach (sam sprawdzałem). Tylko u mnie jakos nie chce ładowac tych plików.
Mam poprawnie zainstalowane usb 2.0, inne urządzenia działaja tez bez problemu podpięte do usb(w tym inne odtwarzacze mp3 i pendrive'y).
Kompletnie nie wiem w czym lezy problem.
Dzisiaj skonczyłem re-instal systemu ale jest nadal to samo.
Pomóżcie, będe bardzo wdzięczny!
System: WinXP Prof SP2
Płyta główna:MSI KT6 Delta-SR (MS-6590 v2.0)