Gość: imago IP: *.tosa.pl 06.03.08, 19:18 Teraz widzę, że biedronka sprzedaje nagrywarki dvd firmy imago digital, czy ktoś z was już ją testował, czy czyta wszystkie popularne formaty? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: joli Re: nagrywarka dvd imago digital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:51 własnie ją kupiłam czyta xivid z polskimi textami tez nie ma wiekszych problemów ale szlag mnie chce trafic bo nie wiem jak podłaczyć ją do fergusona i tv instukcja jest do kitu jakbys wiedział to prosze o kontaktgg 4172506 Link Zgłoś
Gość: mardent Re: nagrywarka dvd imago digital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 15:17 ja mam nagrywarke LG kupowana w Agito jest swietnej jakości zero zastrzeżeń, natomiast nie słyszałem o takiej firmie i jeszcze jakoś biedronka brzmi mało przekonująco jeśli chodzi o kupowanie sprzętu rtv. Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: nagrywarka dvd imago digital IP: *.forweb.pl 07.03.08, 15:20 Ile wam płacą za spamowanie na rzecz Agito? Link Zgłoś
Gość: Michał Re: nagrywarka dvd imago digital IP: *.centertel.pl 29.04.08, 10:13 Witam. Nagrywarkę musisz podłączyć następująco: 1) kabel antenowy (kablówka,antena itp.) do nagrywarki 2) kabel antenowy (łączący nagrywarka-TV) 3) kabel euro (łączący nagrywarka-TV) 4) kabel euro (łączący nagrywarka-Ferguson) Wtedy przełączając na AV2 możesz nagrywać z tunera sat,a przełączając kanały 1-125 nagrywać z kablówki czy anteny. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: barbosa za 150zł więcej kupisz Mante z 80GB twardzielem IP: 83.238.44.* 07.03.08, 15:22 Firma porównywalna z tą z Biedronki, ale komfort użytkowania nieporównywalny(twardy dysk) W Biedronkowym niestety twardziela brak. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: nagrywarka dvd imago digital IP: *.centertel.pl 29.04.08, 10:08 Nagrywarka jest świetna. Nie ma żadnych problemów z odtwarzaniem czy nagrywaniem płyt. Czyta Divx. Obsługa jest bardzo prosta. Polecam ten sprzęcik. Może nie jest to jakaś super firma ale na pewno lepsza niż "Manta". Link Zgłoś