Dodaj do ulubionych

Wybor laptopa-pomożcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:06
Mam problem. Potrzebuje laptopa z netem. I nie wiem co kupic. Mysle nad
orange. Maja znizki na internet+laptop (MAXDATA ECO 4510 IW). Nie chce placic
od razu, a tam sa niskie raty rzedu 100 zl/mc. Nie za bardzo sie na tym znam.
To w miare dobry laptop czy nie? Doradzcie cos.

W gre wchodzi jedynie internet przez komorke - neostrada, czy kablowka odpada,
jestem studentem, mieszkanie wynajmujemy ze znajomymi.
Obserwuj wątek
    • Gość: roki Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 15:53
      mialem lapka maxdata i jako sprzet ogolnego zastosowania moze byc. gdybys chcial
      zawodowo zajmowac sie grafika, to szukaj raczej maca, ale do codziennych,
      biurowych zastosowan i internetu spokojnie ci wystarczy.
    • Gość: MaTT Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 20:05
      Moim zdaniem to niezłe rozwiązanie dla studenta. Najważniejsze, że można dzięki ratom kontrolować sensownie wydatki. A notebook jest ok, sam taki mam :)
    • Gość: janek Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:36
      laptop jest calkiem przyzwoity, a z tego co sprawdzalem cena za jaka go
      sprzedaje orange w miare rozsadna. w sklepach internetowych i na allegro
      widzialem maxdate w nizszej cenie, ale przy sprzedazy ratalnej kosztowal
      minimalnie jakies 2500 bez windowsa. tu z oryginalnym windowsem, modemem gsm i
      ubezpieczeniem 3000, wiec imho cena wydaje sie ok.
    • Gość: ZZtop Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:17
      Mój brat się na to zdecydował... w sumie jest ok, pewnie gdyby nie firmowy sprzęt zrobiłbym podobnie. Do normalnego użytkowania w sam raz.
    • Gość: gosc Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 10:52
      jak nie jestes skrajnym snobem, ktory koniecznie musi miec najnowszego maca, to
      maxdata powinna ci spokojnie wystarczyc. przyzwoity procesor, w miare dobra
      grafika, a na pewno lepszy od wszystkich acerow i asusow
    • Gość: yoki Re: Wybor laptopa-pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 14:22
      sam laptop ok, ale i tak najwazniejszy jest w nim mobilny orange. z laptopem
      dostajesz znizki na internet i wieksze limity transferu. jak na oferte wiazana
      brzmi ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka