emef2 05.04.08, 15:20 Witam, W jakim programie stworzyć profesjonalny słownik polsko-angielski z wymową słów itd, w pełni profesjonalny, który da się później zabezpieczyć przed kopiowaniem... Byłabym wdzięczna za podpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: O p c i a h Re: słownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 15:41 Wybacz, że spytam: PO CO ? Takich programów jest mnóstwo i wątpię, żebyś akurat ty coś wymyśliła nowego. :) A zabezpieczyć w miarę skutecznie przed kopiowaniem to się NIE DA ! :) Link Zgłoś
Gość: Leon Re: słownik IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.04.08, 15:49 Swoją drogą to ciekawe... Link Zgłoś
emef2 Re: słownik 05.04.08, 17:28 Wybacz, że odpowiadam: A PO TO! Ja się nie pytałam, o sens, tylko grzecznie się zapytałam o program. Tak się naprodukowałeś z odpisaniem, a mi nie odpowiedziałeś. Może ktoś inny będzie milszy ;) Link Zgłoś
tiges_wiz Re: słownik 05.04.08, 17:36 visual studio 2008 Dev C++ GCC free pascal hehe prosze :P Link Zgłoś
Gość: bart_ex Re: słownik IP: 80.48.207.* 03.07.13, 14:33 Zawsze można skorzystać z gotowych rozwiązań np. od google czy bing, jest wiele serwisów bazujących na różnych wtyczkach (gotowych). Tachich serwisów jest już dość sporo w internecie np. tutaj Tekst linka mam nadzieje że pomogłem Link Zgłoś