alpetrus 13.09.03, 00:38 Potrzebuje dobrego programu dla firmy do fakturowania pod Windows. Moze jestescie w stanie polecic mi jakis, bo z tego co szukalem w sieci, to jest tego troche, ale nie mam pojecia, ktory jest warty zakupu. Kuba Link Zgłoś Obserwuj wątek
alpetrus Re: Programy dla firm 13.09.03, 19:24 Nikt nic na ten temat nie wie? Myslalem, ze przynajmniej polowa uzytkownikow tego forum pisze z jakichs biur, firm itd. i zetknela sie z takimi programami. Pozdrawiam. Kuba -- www.candella.prv.pl - No Comment ;-) Link Zgłoś
Gość: Mojo Re: Programy dla firm IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 13.09.03, 20:07 Jest taki program, nawet tworzy bazę danych i jest darmowy (uzywa go moja księgowość) ale tylko na jedno stanowisko. Co do nazwy to dopiero sprawdzę w poniedziałek w firmie (jeśli chcesz znać). Nie zapomnij, że w MS Office jest juz gotowa faktura. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Antonip Re: Programy dla firm IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 20:55 kolega alpetrus potrzbuje cos dobrego a nie paskudnych wordowskich faktur. Polecam druczek i inne program JZK jzk.pl/ uzywam tego i wielu moich znajomych od lat w biurze (mozna sciagnac pelne wersje z netu). Duzo osob chwali sobie tez program subjekt ale nie wiem skad to sciagnac Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Programy dla firm IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 20:55 Kumpel używa Faktury! Express i sobie chwali (ma firmę transportową). Ja na ten temat nie mogę nic powiedzieć. www.polpress.pl Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: Programy dla firm 13.09.03, 21:10 Poleciłbym JZK. W mojej firmie są programy które wyparły droższe odpowiedniki (niby bardziej profesjonalne) i to nie z oszczędności (choć ceny mają przystępne). A dla klientów kupujących kolejny program mają ciekawe upusty. Nadmienię jeszcze, że nie jestem pracownikiem JZK. Link Zgłoś