wanda43 27.06.08, 15:12 po instalacji od nowa mam rozjechany widok stronek. Nie widze calej, tylko częśc i musze przesuwac w poziomie. Strasznie to denerwujące, a nie wiem jak ustawic, zeby bylo dobrze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Realista Re: Rozjezdzają mi sie strony IP: *.acn.waw.pl 27.06.08, 15:31 Ręce opadają. A dlaczego - to już niech pytająca zgadnie. Link Zgłoś
wanda43 Re: Rozjezdzają mi sie strony 27.06.08, 15:38 Ciesz sie, ze ci sie gacie mają na czym trzymac i nie opadają. Antytalent jestem komputerowy i tyle. A ty zamiast powiedziec co i jak ustawic to sie z babci nasmiewasz ;-) Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Rozjezdzają mi sie strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:44 No jasne - najlepiej wyśmiać zamiast zastanowić się nad swoim postępowaniem. Nie podałaś żadnych szczegółów: system operacyjny, przeglądarka, strona z problemem. Napisałaś coś w stylu "coś nie działa, co zrobić?". Link Zgłoś
blueboy Re: Rozjezdzają mi sie strony 27.06.08, 16:28 rozumiem,że obraz w przeglądarce nie mieści na ekranie.. Jeśli tak,kliknij prawym przyciskiem myszy w dowolnym miejscu na pustym ekranie,wybierz "właściwości",następnie "Ustawienia". Przesuń suwak "Rozdzielczość ekranu" na więcej. Jeśli nie da rady,to prawdopodobnie nie ma wgranego sterownika do karty graficznej,który powieninien znajdować się na płycie dołączonej do komputera. Pozdr. Link Zgłoś
wanda43 Re: Rozjezdzają mi sie strony 27.06.08, 17:38 Sama wgrywalam, więc coś pop.... Nie pozostaje mi nic innego, jak poczekac na syncia. Przyjedzie, to poustawia. W ustawieniach jakos mi sie nie daje przestawic. W kazdym razie dzieki wszystkim za pomoc. Pozdro! Link Zgłoś
Gość: akodo wiesz co to jest rozdzielczosc ekranu? IP: *.chello.pl 27.06.08, 16:27 instalacji od nowa - rozszyfrowuję ze na nowo zainstalowany system tak? Zainstalowano sterowniki od karty graficznej? One odpowiadaja za rozdzielczosc ekranu, musi byc odpowiednio wysoka by miescilo sie na ekranie to co twórca strony stworzyl Link Zgłoś
smalltownboy Re: Rozjezdzają mi sie strony 27.06.08, 16:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=81307214 Link Zgłoś
blueboy Re: Rozjezdzają mi sie strony 27.06.08, 16:44 to już inny problem..U mnie się tak robi kiedy użyję >Widok>Styl Strony>Ignoruj Style. Kiedy wybiorę "Styl Podstawowy" wszystko jest ułożone normalnie. Zaznaczam,że używam swojego firefoxa w linuksie, natomiast w XP korzystam z IE.. Link Zgłoś
smalltownboy Re: Rozjezdzają mi sie strony 28.06.08, 13:10 Oto wygląd strony na mozilli przy stylu podstawowym a w drugim linku ta sama strona w operze. www.box.net/shared/u4z9qvhss4 www.box.net/shared/umj75wlesc Dodam, że w czasie gdy mozilla wyświetla w ten sposób stronę, obciążenie procesora wynosi prawie 100%. Dodam także, że problem dotyczy wyłącznie stron gazeta.pl. Na innych jakichkolwiek, wszystko jest ok. Link Zgłoś