b-ja 24.02.09, 13:52 jak zarządzać zakładkami w mozilli? te strony, które zapisuję do często odwiedzanych tam się nie pojawiają. wyświetlają się natomiast inne, niekoniecznie często oglądane. generalnie niczego nie umiem ustawić.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
maras2011 Re: zakładki w mozilli 24.02.09, 14:50 Jak jesteś na stronie i chcesz ją dodać do zakładek to klikasz na zakładki, potem dodaj zakładkę, i ta strona zostanie zapisana w zakładkach, oczywiście żeby była aktualna musisz ja odświeżyć Link Zgłoś
Gość: Frąc Przemysław Re: zakładki w mozilli IP: *.chello.pl 24.02.09, 20:18 Witam serdecznie Mozesz rowniez sciagnac specjalne dodatki do Firefox-a,ktore usprawniaja prace z zakladkami 1. addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:1/cat:93 2. addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:1/cat:22 Pozdrawiam Link Zgłoś
b-ja Re: zakładki w mozilli 25.02.09, 08:48 tak robiłam do wczoraj. ale nagle w zakładce często odwiedzane, zamiast tych stron, które tam były od jakiegoś czasu, zaczęły pojawiać się strony, na które właśnie weszłam. Te zapisane nagle gdzieś wyparowały.... nie wiem co jest grane.. Link Zgłoś
maras2011 Re: zakładki w mozilli 25.02.09, 12:37 Ciężko mi powiedzieć, ja bym odinstalował mozille i pobrał nową, i domyślne ustawienia i gitara :) Link Zgłoś
konrad.w6 Re: zakładki w mozilli 25.02.09, 15:12 Ściągnij i zainstaluj dodatek OLDBAR. W pasku adresu przegladarki wpisz: about:config. Znajdź linie:browser.urlbar.matchOnly.Typed, przestaw na True. Link Zgłoś
Gość: plastek Re: zakładki w mozilli IP: *.zdnet.com.pl 25.02.09, 16:42 Nie mylisz czasem "często odwiedzane" z "zakładkami"??? w "często odwiedzane" pojawiają sie własnie ostatnio odwiedzane strony a w zakladkach te, które sam dodałeś... Link Zgłoś