Gość: chopin IP: 80.244.140.* 28.11.03, 23:38 sformatowałem sobie dysk na którym miałem kilka ważnych dokumentów ( nie sysstemowy) czy można w miarę odzyskać dane bo po pierwszych próbach np. word nie może znaleźć jakieś ścieszki dzięki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
kelo Re: sformatowałem dysk.... tragedia 29.11.03, 00:10 Kiedyś mnie uczyli, że jak pod dosem komendą format się dysk sformatowało, to do czasu aż się nie zrobiło innej operacji można było zadać polecenie unformat c: Link Zgłoś
alfalfa Re: sformatowałem dysk.... tragedia 29.11.03, 01:40 Daj sobie spokój. www.ontrack.com Easy Recovery po prostu. Chyba, że z fat na ntfs zmieniłes... Link Zgłoś
Gość: JP Re: sformatowałem dysk.... tragedia IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 29.11.03, 04:45 Super program za $500. Mozesz tu sciagnac wersje demo ale pliki mozesz tylko zobaczyc nie zapisac. www.mbm.com.pl/index.php?dir=oprogramowanie&file=demo lub sciagnij shareware-owa wersje 5.12 www.networkingfiles.com/Backup/easyrecovery.htm musisz zalozyc konto z waznym email. Link Zgłoś