m.rycho 20.05.09, 23:35 Zakładki -w jakim folderze Mozilla je zapisuje? Mam nowy komputer i chcę przekopiować zakładki ze starego na nowy i nie wiem jak to zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
serenita123 Re: Pytanie 21.05.09, 08:44 zakładki w Mozilli oznaczone są jako BOOKMARKS i jest to plik html ogólne ma tutaj: C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile użytkownika są zapisywane w katalogu bookmarkbackups w: C:\Documents and Settings\**nazwa użytkownika**\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\**jakieś literki-cyferki**.default ALE! sprawdź czy lista zakładek w Mozilli jest taka sama jak windosowa lista Ulubionych: Start->Ulubione jeśli nie masz tego włączonego, to sobie włącz: prawoklik na Start->Właściwości->zakłądka Menu Start i tam na liście zaznacz by ci wyświetlało Ulubione (ja mam typ Menu klasycznego i to jest) jeśli zakłądki i Ulubione są takie same, to lepiej skopiować: C:\Documents and Settings\**nazwa użytkownika**\Ulubione i potem, po np. reinstalacji - wkleić w to samo miejsce -- Link Zgłoś