Gość: wkropce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:47 chcę otworzyc ebooka, ale niestety pokazuje mi się taki komunikat Invalid plugin detected Adobe Reader quit. No i rzeczywiście potem 'quit'. co zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Romek Re: adobe reader? co zrobić? IP: *.warszawa.mm.pl 03.06.09, 09:38 Używam Foxit Reader, jest szybszy i mniej miejsca zajmuje niż moloch AR. Link Zgłoś
bulczanka Re: adobe reader? co zrobić? 03.06.09, 18:25 Racja. Foxit Reader jest najlepszy. Lżejszy i kilkadziesiąt razy mniejszy niż kobyła ze stajni Adobe. Link Zgłoś
Gość: akodo Re: adobe reader? co zrobić? IP: *.chello.pl 03.06.09, 18:42 co z tego że mniejszy? Co znaczy lżejszy? Co mi to da? Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: adobe reader? co zrobić? IP: *.chello.pl 03.06.09, 18:33 Najlepszy to jest PDF-XChange Viewer Link Zgłoś
Gość: wkropce Re: adobe reader? co zrobić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:16 No ok ale to co mam zrobic? odinstalowac AR? Link Zgłoś
Gość: Jurand Re: adobe reader? co zrobić? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 22:50 Już dawno to miałeś zrobić. Wywal natychmiast adobe i zapomnij o nim. Śmiało bierz Foxita i się ciesz jego działaniem Link Zgłoś