Gość: de2 Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.radomsko.vectranet.pl 31.07.09, 23:08 Szkoda, że komentują także osoby, które nie potrafią używać wyszukiwarki jak np. ten user, który napisał, że IE nie blokuje reklam. Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.chello.pl 31.07.09, 23:24 Czym tu się cieszyć? Najbardziej dziurawa i niebezpieczna przeglądarka jest najpopularniejsza? Gratulacje. Link Zgłoś
Gość: zły Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: 80.48.2.* 01.08.09, 00:14 Zaktualizował mi się lis do 3.5.1. Po otwarciu >=5 kart użycie procka (Celeron 2 ghz) waha się w granicach 75% !!!!!!!!!!!!! Coś jest spie...ne - wcześniejsze wersje też były pazerne na zasoby ale ta pobiła wszelkie rekordy. Korzystam z opery bo normalnie się nie da na nowym FF pracować. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.eimperium.pl 01.08.09, 01:12 1,000,576,971 Link Zgłoś
Gość: A Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: 81.190.101.* 01.08.09, 01:23 Mam pytanie, czy fox to panda ? Link Zgłoś
Gość: lol Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 01:43 @zły >Zaktualizował mi się lis do 3.5.1. Po otwarciu >=5 kart użycie procka (Celeron 2 >ghz) waha się w granicach 75% !!!!!!!!!!!!! Uuuuu szkoda teraz moja opera i 5 otwartych kart + kilka podstawowych programow uruchomionych w tle i zużycie procka wacha sie od 2 do 5 procent. Link Zgłoś
Gość: Net Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.tpnet.pl 01.08.09, 02:47 @ffamousffatman: Twój program negatywny znamy już wszyscy do urzygania. Nic więcej nie potrafisz z siebie wykrzesać, Grubasie? Link Zgłoś
matchis Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? 01.08.09, 08:46 "Mam pytanie, czy fox to panda ?" W dosłownym znaczeniu - tak :) - ale Firefox to panda mała ;) -> pl.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox#Nazwa Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 08:53 Zadna przeglądarka nie równa się z Operą!!! Sprawdxcie! Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:02 Nie rozumiem zachwytów Firefoxem, przecież to wyjątkowy muł! Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: 83.168.84.* 01.08.09, 09:14 kurna google chrome bije wszystkich na głowe! Link Zgłoś
Gość: ynyn Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:49 firefox to gniot i żółw. Byle strona otwarta powoduje że pamięć jest obciążona około 100 mega w chromie 4razy mniej i dwa razy mocniej obciąża procek. Link Zgłoś
Gość: kris Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.08.09, 10:52 Używałem FF od samego początku, ale ostatnio przesiadłem się na... Chrome. Dużo szybciej ładuje strony, szybciej się uruchamia. FF robi się lekko ciężkawy, choć i tak jest 100 razy lepszy od IE. Niestety Chrome ma jeden bardzo duży minus - brak pluginów typu Adblock. Ale do testowania robionych stron idealny. Link Zgłoś
Gość: sex Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:28 sex Link Zgłoś
Gość: wyjaśniacz Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.toya.net.pl 01.08.09, 12:57 W logo jest panda. Z powodu wyglądu, naukowcy jak ją zobaczyli pierwszy raz nazwali ognistym (rudym) lisem. Jak się okazało po dokładnych badaniach, genetycznie zwierzątko jest bliższe pandom. Jednak nazwa już się utrwaliła i dlatego pozostała. Wystarczy zajrzeć na stronę wikipedii, gdzie jest to wyjaśnione. Link Zgłoś
Gość: safariopera Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.globalconnect.pl 01.08.09, 13:04 Kiedyś uźywałem FXa... Teraz tylko Safari i Opera 10. Link Zgłoś
ratheal Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? 01.08.09, 13:42 Używam już opery z 9 lat(pamięta ktoś jeszcze, że ta przeglądarka była kiedyś płatna?), z małą FF przerwą (aka zainstalowałem i wywaliłem :) ). generalnie FF nie jest zły i nie chce flameować, ale to jednak nie to samo :) Link Zgłoś
Gość: Bee Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 16:49 Jeden powód dla którego FF>IE - AdBlock Plus. Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Firefox - dziś miliardowe pobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 02:09 A ja używam wszystkich przeglądarek. Ostatnio najwięcej Chrome'a, ale i FF, i Operę i Safari mam. Nawet IE się przydaje, jak trzeba ręcznie update ze strony Microsoftu ściągnąć ;-) Chrome chyba najwygodniejszy z tych wszystkich - ale zawsze podobał mi się design Safari ;-) Link Zgłoś