Dodaj do ulubionych

Instalujemy Windows 7 na komputerze

• Gość: Robert Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 194.11.24.* 02.09.09, 22:40
      @NGI24 - Panie NGI24 jeśli było dno (nie jest?) to przeproś. Tekst był specjalnie pisany na żywo. Z Pana nie jest poważny człowiek, bo albo leń albo z google nie umiesz Pan korzystać. Jeśliś Pan uczony i doświadczony do złóż aplikację na praktyki w gazeta.pl, a jeśli roboty nie szukasz to pisz tutaj, co Ci na duszy leży. Z poważaniem

Pan Autor.
    • Gość: NGI24 Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.protonet.pl 02.09.09, 23:06
      Aaa, praktykant.To przepraszam najmocniej.Ogólnie denerwuje mnie poziom połowy serwisów Agory, reklama na reklamie a artykuł niektóry to nie wiadomo skąd wzięty.Ale mniejsza o to.
    • Gość: Io Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.chello.pl 03.09.09, 04:10
      Na Jowisza, co za amatorszczyzna.
    • Gość: MLZN Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.smrw.lodz.pl 03.09.09, 05:18
      32 miliony kolorów??? Jest Pan pewien?

BTW - przydałoby się coś więcej o partycjach, czy tym instalatorem można podzielić dysk, itp.
    • Gość: Robert Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 10.200.52.* 03.09.09, 10:53
      @MLZN - można
    • Gość: woda Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.4web.pl 03.09.09, 11:30
      Wielu laikom taki "poradnik" na pewno się przyda, ale trochę brakuje tego, o czym wspomniał w komentarzach MLZN(dysk, partycje).
    • Gość: cookie Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:29
      Instrukcja instalacji win 7
      1 Wrzuć płytkę
      2 Kliknij dalej
      3 Kliknij dalej
      ...
      ...
      ...
      X Wpisz serial
      X+1 Kliknij dalej
      ...
      ...
      ... ups Jakiś błąd ze sterownikiem, not to sobie nie zainstaluje

To jak ta sama stawka jak poprzednio czy może dostanę jakąś premie jak wrzucę parę skrinów.
    • Gość: piszczy^3 Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 95.178.16.* 03.09.09, 16:39
      Żenująca jakość zdjęć.
      Moglibyście zamiast fototoku robić takie prezentacje, jakie pojawiają się na eWeek.com.
    • Gość: lotus Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 86.46.45.* 04.09.09, 15:29
      Robert, czy musiałeś zrobić format C zanim zacząłeś instalować Win 7?
    • Gość: maders87 Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.158.153.18.mx-net.cz 04.09.09, 19:33
      Panie robercie przez duże R :) proponuje napisać jeszcze artykuł na temat: "Instalacja gadu-gadu na telefonie komórkowym" najlepiej na nokii 3310 :P ;D i proszę o załączenie fotek bo w tym przypadku obawiam się że bez nich sięnie obejdzie! :D
      P.S.
      To z tą sekretarką sie panu udało... ;D
    • Gość: Jacob Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.mt.pl 05.09.09, 10:16
      Widzę, że dla autora proste pojęcie wirtaulizacji jest nie do zrozumienia - przykro mi, ale dziś nie robi się zdjęć aparatem monitoru - dziś są programy takie jak np. VirtualBox, które instalują Sevena nie wyłączając XP
    • Gość: bubu Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 13:35
      @marek - skąd wiesz? Może W7 Ultimate można też zaistalować na lodówce albo i na ekspresie do kawy ;)
    • nemo80 Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze 08.09.09, 18:51
      urządzenia nie potrzebują sterowników??? a może potrzebują, tylko sterowniki są preinstalowane przez system. sorry, ale nawet jak na samouka komputerowego, to ten artykuł trąci powierzchownością i amatorstwem :-///
    • Gość: anonim Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 16:00
      Dodatkowo widać autor ma problem ze wzrokiem lub znajomością angielskiego. Co prawda system widzi 4 GB RAM, ale wykorzysta tylko 3 (co zresztą zostało bardzo wyraźnie napisane: 3,00 GB usable). Obecnie posiadam Win7 64-bit z 4GB RAM i nie ma tam żadnego dopisku.
    • Gość: kiki Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.09, 14:17
      jak czytam wiekszosc komentarzy tutaj to dochodze do wniosku ze wiekszosc z was to sami znawcy ale jak znam zycie to niestey inaczej wyglada
    • Gość: sth Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.icpnet.pl 19.09.09, 23:52
      oessu! sami smiertelnie powazni informatycy widze tu zagladaja xD
    • Gość: Bill Gates Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 16:26
      ...takich zatrudniałem dlatego wywieźli mnie na taczkach... teraz leżę na Bahama, popijam drinki a z nudów nauczyłem się nawet języka polskiego i opanowałem trudną sztukę posługiwania się znakami diakrytycznymi, których nigdzie na polskich forach nie ma... piszecie z innej krainy Poland'u niż mój nauczyciel? Jeszcze jedno. Nie kupujcie 7-emki... Ja czasem wpadam do netu mając na laptopie poczciwego XP'eka i prędko się z niego nie przesiądę ;)

Wracam do tancerek i opalania, Bye Ludu ciężkiej pracy i niskiej płacy!
    • Gość: user Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 94.254.200.* 23.10.09, 23:46
      50 komentarzy każdy prawie taki sam.... widzę, że wszyscy nadajecie się na redaktorów
    • Gość: loh Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.chello.pl 08.12.09, 16:00
      ja cie nie moge na kazdej stronie to samo tylko niech mi powiedza skad oni biora sterowniki jakies bo przed instalacja jest zbieranie informacji i powiedz mi skad mam wziasc sterownik i po 2 do czego wg ten sterownik jest?? bo nigdzie nie pisze:/
    • Gość: tede Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 81.219.49.* 22.02.10, 11:59
      a ja zainstalowałem windows 7 na play station 3
    • Gość: tede Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: 81.219.49.* 22.02.10, 12:03
      50 komentarzy każdy prawie taki sam.... widzę, że wszyscy nadajecie się na redaktorów

ma gościu rację
    • Gość: kikkw2 Re: Instalujemy Windows 7 na komputerze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.11, 16:03
      Jak z Windows XP zrobić Windows 7

To Proste;p

Wchodzimy na ten link;www.dobreprogramy.plWindows-7,System,Windows,13615.html

I klikamy ''pobierz system,,

a puźniej to instalujemy

UWAGA

JAK MA SIE STARSZĄ KARTE GRAFICZNĄ TO KOMP TO NAM SIE POPSUJE

I TRZEBA KUPIĆ NOWĄ

OCZYWIŚCIE JA JESTEM ZA TYM ŻEBYŚCIE KUPILI ORYGINAL PŁYTE ;P

TYLKO TROCHE DROGA OD ?290 DO ?360

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka