Gość: L Re: HP czy Lenovo? IP: 85.222.87.* 07.09.09, 01:21 Jestem pod wrażeniem Lenovo z serii Y ideapad. Nie znam HP, pracowałam na IBM, Asusie, Toshibie, Acerze i Gatewayu. Lenovo jest o kilka kroków w przodzie. Link Zgłoś
Gość: Czy-nastka Re: HP czy Lenovo? IP: *.chello.pl 22.09.09, 11:03 Z moje skromnego doświadczenia wynika, że HP są bardzo dobre, chociaż na Lenovo nie pracowałam. Wybrałabym HP EliteBook 6930p P8600 2GB 14.1WXGA+ 250 DVDSM ATI3450 FPR TPM CAM VB/XPP B995EA. Link Zgłoś
Gość: . Re: HP czy Lenovo? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 01:56 Proponowanie konkretnego modelu nie wiedząc nic o potrzebach i preferencjach bulczanki nie ma majmniejszego sensu, no chyba że się pracuje jako naganiasz w jakimś hipermarkecie. Gość portalu: Czy-nastka napisał(a): > Z moje skromnego doświadczenia wynika, że HP są bardzo dobre, chociaż na Lenovo > nie pracowałam. Wybrałabym HP EliteBook 6930p P8600 2GB 14.1WXGA+ 250 DVDSM > ATI3450 FPR TPM CAM VB/XPP B995EA. Link Zgłoś
Gość: gość Re: HP czy Lenovo? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.09.09, 19:02 Myślę, że wybór hp vs lenovo to zbyt rozległy i ogólny problem. Coś sensownego można powiedzieć, gdy są do wyboru konkretne modele. Link Zgłoś
haan87 Re: HP czy Lenovo? 26.09.09, 02:17 Zdecydowanie HP - niezawodna i potwierdzona jakość, dużo wybór zamienników, ekonomiczność. Mam urządzenie wielofunkcyjne z laserówką HP i przy dość dużej eksploatacji, jaką mu fundujemy, sprawuje się niezawodnie Link Zgłoś
bulczanka Re: HP czy Lenovo? 26.09.09, 19:51 Masz rację, nie sprecyzowałem. Laptopa chcę wyłącznie do użytku domowego (internet, office, fotki, mp3). Filmów na kompie nie oglądam, a gier już dawno nie używam. Polecacie HP. A ponoć Lenovo są bardzo solidne? Link Zgłoś
Gość: mufi Re: HP czy Lenovo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 20:20 bulczanka napisał: >A ponoć Lenovo są bardzo solidne? To kup Lenovo i też będziesz zadowolony. Link Zgłoś
cynamonika Re: HP czy Lenovo? 29.09.09, 20:37 Ilu ludzi, tyle opini, ale generalnie mówiąc większym zaufaniem cieszy się HP. Ma stabilniejszą pozycję na rynku. Jednak każdej marce zdarzają się niezbyt udane serie czy modele i te udane, więc, jak już ktoś powiedział, rozmowa bez konkretów nie ma sensu. Link Zgłoś
Gość: ana Re: HP czy Lenovo? IP: *.aster.pl 30.09.09, 15:12 Lenovo jest nie do zdarcia. Super laptopy. Link Zgłoś
Gość: cytryna A nie słyszeliście o przegrzanych HP-kach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 21:28 ja takiego miałem i nigdy więcej HP, teraz tak się składa że mam lenevo G550L i jestem z niego bardzo zadowolony pomimo tego że był tani jak barszcz, co prawda długo go nie ma ale hp-ka bije na głowę tego którego miałęm o podobnej konfiguracji Link Zgłoś
marzycielxx Re: HP czy Lenovo? 23.01.10, 21:12 >Chcesz mieć problemy kup HP >Chcesz mieć bezawaryjny sprzet kup lenovo miałem Hp syf teraz używam sam lenovo dobry komputer szybki ram ddr3 4gb Link Zgłoś
Gość: xx Lenovo? IP: 82.160.173.* 01.10.09, 14:51 Czy laptop o takich parametrach da radę obsłużyć Viste czy lepiej dopłacić do czgoś lepszego www.ceneo.pl/2512794 A może poczekać jakiś czas i kupić już nowy laptop z Windows 7? Link Zgłoś
iwanopulo Re: HP czy Lenovo? 31.10.09, 18:38 Zgodzę się, że porównywanie firm bez podania konkretnych modeli jest bez sensu, bo każda firma produkuje lepsze i gorsze laptopy. I sporo zależy od tego do czego będziemy go używać. osobiście korzystałem z obu marek i powiem, że laptopy były dobrze wykonane i warto było w nie zainwestować. Link Zgłoś
reklamowka_na_2009 Re: HP czy Lenovo? 31.10.09, 23:47 To pytanie nie ma sensu. Można co najwyżej rozważyć, które modele konkretnie są lepsze od swoich odpowiedników u konkurencji. Cała filozofia. Link Zgłoś
nochenegra Re: HP czy Lenovo? 30.11.09, 19:13 Ja mam nowego HP (www.swiatlaptopow.pl/go/_info/?user_id=8295&lang=pl). Kupiłam go głownie dlatego, że podoba mi się design i odpowiada rozmiar matrycy. Ale oprócz tego, świetnie się na nim pracuje (bo właśnie to głownie robię).A poza tym jest lekki co dla mnie jest dość istotne. Link Zgłoś
2man2man Re: HP czy Lenovo? 30.11.09, 20:57 Jeden warto drugiego :) Bardzo dobre notebooki ostatnio wypuszcza Samsung, Toshiba, no i oczywiście król stylu, szyku i elegancji - Mac. Przy okazji też król piekielnych cen :) Dużo dobrego słyszałem o Toshibach. Bardzo niezawodne i trwałe maszynki Link Zgłoś