chloe30 28.10.05, 08:56 Przed nami cztery dni wolnego, hurrra!!! Macie jakieś ciekawe plany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya2006 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:23 tez mialam taka mysl: spac, spac, spac:-) ale pewnie mnie znow poniesie. dzis jest imprezka, znajomi mojego lubego z uczelni . nie znam ,a le poznam. takie imprezki lubie: tabula rasa, cielawe co bedzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara wyjaśnienie 28.10.05, 09:23 ostatnimi czasy cierpie na chroniczny brak czasu na spanie, internet itp. i to własnie skłoniło mnnie do ułożenia takiego planu na ten weekend : ) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: wyjaśnienie 28.10.05, 09:31 Ja chyba tylko w poniedziałek się wyśpię, reszta to będzie bieganie, ale co tam. Lubię Wszystkich Świętych i przygotowania do nich. A jutro idę na urodziny, a ja bardzo lubię chodzić na urodziny :)) PS: Maya - witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 chloe30 28.10.05, 10:45 dzieki za powitanie:-) nie wiatalam sie oficjalnie, bo okropnie tego nie lubie.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:33 A ja w niedziele pakuje manatki i jade do domu na TYDZIEN, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:38 dzisiaj porzadnie przespie sjeste, bo nie ide po poludniu juz do pracy i jestem okrutniscie zmeczona. jutro pewnie cos posprzatam troche, pojade na zakupy, pojde do kina a reszte dni zostawiam na relaks. bedzie wycieczka do jakiegos ladnego miasteczka (jeszcze nie ustalone, ale obiecane:). moze uda mi sie isc na cmentarz (lubie chodzic na cmentarz we wszystkich swietych, co prawda nie mam tu rodziny, ale co tam!). tutaj sa inne cmentarze: nie poziome nagrobki, tylko takie pietrowe, jak kamieniczki, wielorodzinne:). np. meza dziadek lezy na 4 pietrze, tam nawet kwiatka nie postawisz bez drabinki:( Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:47 conejito13 napisała: > (lubie chodzic na cmentarz we wszystkich swietych, co prawda nie > mam tu rodziny, ale co tam!). Ja tez lubie to swieto. Kiedy bylem gowniarzem to zapieralem sie czterema lapami, zeby nie isc na cmentarz, ale zestarzalem sie to i polubilem... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:53 A ja w ogóle lubię cmentarze. A jak będę emerytką, to przy grobie Taty (bo Tata już odszedł) postawie sobie ławeczkę, będę tam siedzieć, prowadzić z nim długie rozmowy, bo teraz mam czas tylko na małą pogawędkę, sadzić kwiatki, podlewać, pielić. PS: Grób przewiduję tylko dla taty, mama ma żyć wiecznie. PS2: jestem nienormalna? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:56 chloe30 napisała: > A ja w ogóle lubię cmentarze. > A jak będę emerytką, to przy grobie Taty (bo Tata już odszedł) postawie sobie > ławeczkę, będę tam siedzieć, prowadzić z nim długie rozmowy, bo teraz mam czas > tylko na małą pogawędkę, sadzić kwiatki, podlewać, pielić. > PS: Grób przewiduję tylko dla taty, mama ma żyć wiecznie. > PS2: jestem nienormalna? Ja tez chodze na grob Taty. Jestes normalna. Dobra, teraz juz NAPRAWDE ide. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 09:57 gregor_1976 napisał: > . Dobra, teraz juz NAPRAWDE ide. Gdzie będziesz szedł, my tu zostajemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:07 ja remonty cały czas, bez przzerwy, w poniedziałek nie ma wolnego :(( we wtorek na cmentarz, odwiedzić przyjaciół, któych mi zabrano, w moim mieście jest gigantyczny cmentarz połozony na górze ( nie górce tylko górze) i w nocy z samej góry aż dech zapiera, widok -jak na wielkie miasto co najmniej -cudny Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:40 nienormalna to bys byla jakbys na ojca grob nie poszla. moze ta czesc o zyciu wiecznym mamy jest troche no, ten, tego... optymistyczna, ale jesli sie ja podciagnie pod teorie gloszone wszem i wobec przez wielebnych w kosciolach, to nawet sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:41 conejito13 napisała: > . moze ta czesc o zyciu > wiecznym mamy jest troche no, ten, tego... optymistyczna No właśnie o to mi chodziło. Ale i tak uważam, że należy być optymistą - kto wie jaki lek jutro wymyślą? Może właśnie taki na życie wieczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:43 optymistkom mowimy glosne tak. juz jest lek. no co ty, Ojca Zalozyciela nie sluchasz i moheru w domu nie masz? wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:47 conejito13 napisała: > wstyd. Jutro nakupię moheru, nauczę się przez weekend dziergać i dla całego forum gustowne bereciki zrobię. Wstyd swój odkupię! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:50 dobra, tylko jakis trendi mi kolorek wybierz, zebym tu wioski nie siala w wielkim swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 10:55 conejito13 napisała: > dobra, tylko jakis trendi mi kolorek wybierz, zebym tu wioski nie siala w > wielkim swiecie. Lila-róż jest trendi na berety :)) Lans, mówię Ci lans! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:22 toz to do moich tipsow jak ulal! wspaniale! juz sie czuje wyrozniona! dziekuje ci chloe! jeszcze tylko zamowie sobie powiekszenie moich powaznych B na idealne D w najblizszej klinice, zakupie jakies modne obcisle spodnie aby do beretu pasowaly, do tego biale kozaczki i odpowiednia mini torebeczka z mini biblia w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:28 Conejito, Ty zupełnie nie wiesz co się do takiego trendi bereciku nosi! Tipsy - won!! Duże D - atrybuty swojej kobiecości (tfu) powinnaś ukryć pod obcisłym szaroburym swetrem. Białe kozaczki - tylko napotańcówki w wiejskiej remizie, ale nie wiem czy Ojciec załozyciel pozwala na takie rozrywki. Na co dzień - Relaksy (pamięta ktoś to cudo?) lub gumofilce. Ewentualnie buty z bazarku. Tak się moja droga do moheru powinnaś nosić! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:42 aaa..... dobra, to dziergaj czarny. na znak zaloby po wyciagnietym silikonie, obcietych tipsach a i do gumofilcow elegancko pasuje. do tego zaloze porzadna kufajke i jak ulal. przy okazji wsadze sobie troche slomy tak, zeby wystawala. na znak protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:49 Przerwa w pracy. A faceci tez nosza mohery? Jak to jest? Babcia moze nosic, ale co nosi dziadek??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:56 gustowny berecik pasuje kazdemu:) koniecznie z antenka nastawiona na radio maryja:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 11:57 Kurcze Gregor, nie interesowałam się moherową moda męską, ale póki tego nie sprawdzę noś parasolkę, żebyś miał czym przecwiników po plecach lać, to będzie dobry atrybut na początek! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 12:01 Cos ty, bede naparzal tupecikiem hiehiehie: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35078,2591219.html?x=7 Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 12:04 O, pikne!!!! A zamiast sweterka proponuję kamilzelkę, bardzo, bardzo lans! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 13:53 chcialam zameldowac, ze ide do domu. zamykam kram i wypier... stad. tym bardziej ze atmosfera hm... zawiesista i troche ciezka. brrr.... co za zycie! pojawie sie pewnie w ktoryms momencie weekendu narobic kapusty tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 14:29 To sobie opoczywaj. Ja sie tez odmeldowuje. W niedziele jade do IV RP, wracam za tydzien. Trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piąteeek!!! 28.10.05, 14:31 Miłej podróży Gregor, i wróć do nas :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Chloe, wzor na mohery;-) 30.10.05, 00:12 Pewnie juz gdzies to widzialas, ale podrzucam zdjecie zebys wybrala ladne moherowe kolorki:-) i formaty tez bywaja zroznicowane;-) forum.emiasto.com.pl/files/PMB.JPG heheheh ja nawet tutaj w szafie znalazlam bialy moherowy beret, nikt sie nie przyznaje do niego... Nawet nie zdajemy sobie sprawy jakie dlugasne macki ma ta "mafia";-) Moherowy "tajnos agentos" Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Chloe, wzor na mohery;-) 30.10.05, 18:10 haut cauture moherowe! a ostatnio widzialam pokaz mody z cibeles i tych modeli jeszcze tutaj nie lansuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe, wzor na mohery;-) 03.11.05, 09:58 Hehe, dopiero znalazłam :)) Zamówienia na kolorki proszę składac tu. Conejito - lilaróż, to wiemy. Chloe - sraczkowaty hiberblau (nie pytajcie co to za kolor, moja mama zawsze tak mówi) Odpowiedz Link Zgłoś