Dodaj do ulubionych

WSPOLNE WSPARCIE:)

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.02.04, 19:22
Witam ,nazywam sie kasia i mam 25 lat i wiecznie sie odchudzam.to narazie
tyle o mnie,acha zapomnialam dodac ze jestem NALOGOWYM ZZERACZEM
SLODYCZY.Planuje od poniedzialku znow wziasc sie za jakas diete,a narazie
przez weekend bede sie przygotowywac do tego starcia.kochani apeluje do
osob,ktore rowniez sami borykaja sie z dieta ,a rodzina i znajomi wam juz
niewierza,SPROBUJMY RAZEM,NAPEWNO TERAZ WYGRAMY TE WALKE Z KILOGRAMAMI.O
kurcze jak to powaznie zabrzmialo,jakby przemowienie jakies partii:)ale
suma ,sumarum jest to powazny problem do ktorego trzeba podejsc na
luzie.Jesli znajda sie jacys chetni to bardzo sie uciesze,w sobote wieczorem
zrobimy liste osob,wymienimy sie mailami,oraz sporzadzimy plan dzialania,a od
poniedzialku bedziemy lzejsze.ZAPRASZAM OSOBNIKOW OBU PLCI
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.04, 21:47
      jestem chętna :)
      mam nadzieje ze sie uda
    • Gość: katarzynka Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 14.02.04, 09:56
      witaj aniu,ciesze sie ,ze chcesz razem ze mna sie odchudzac,napisz cos o
      sobie,prosze.Odezwe sie wieczorem.moze ty masz jakies sprawdzone diety?
      • Gość: ania Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.02.04, 10:17
        Czesc Kasia :)
        Jak bym miała sprawdzone diety to by mnie tu nie było :))
        Jestem z Wwarszawy, mam 23 lata
        Przytylam jak rzuciłam palenie dokladnie dzisiaj mija poł roku :)
        Chce schudnąć ok. 5 kilo, ale wogole nie mam silnej woli i mi sie nie udaje
        dzisiaj wieczorem mnie nie bedzie.Wiesz....walentynki ... :)
        Odezwe sie w niedziele
        Musimy dać rade! Razem nam napewno sie uda :))
        Kasia jakbys miala gg lub jakis inny komyunikator to tez mozemy sie wymienic
        numerami jesli nie masz nic przeciwko
        Pozdrawiam Cię ciepło
        Do usłyszenia! :)
        • Gość: ania Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.02.04, 10:19
          Aha...ja tez jestem nałogowym pochłaniaczem, odkurzaczem słodyczy :))
          • Gość: ania Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.02.04, 12:52
            Czesc Kasia
            Jak tam przygotowania? Nastawiasz sie juz psychicznie? :)Bo ja tak...
            Jaka wogole chcesz stosowac diete? Masz juz jakas wybraną? Czy ytlko bedziesz
            ograniczac jedzenie?
            Ja nie mam zadnej diety na oku. Napewno nie chce jesc po 18-19
            Poza tym wiadomo szlaban na słodycze, chleb, jakies tłuste potrawy
            Ile w ogóle planujesz zrzucić?
            • Gość: ania Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.02.04, 19:48
              hmmm Kasiu czyzbys zrezygnowała? :(
              • Gość: katarzynka Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 15.02.04, 20:36
                przepraszam cie Aniu ,ze sie nieodzywalam ,wczoraj do poznej nocy walentynki a
                dzisiaj kolejna impreza,i jeszcze do tego chorobsko mnie zlapalo:(Nie
                zrezygnowalam ,mysle moze bysmy zastosowaly 1000 kcal?plus cwiczenia .mam kilka
                fajnych pomyslow,ale jesli sie nie pogniewasz to opisze ci jutro ok? bardzo zle
                sie czuje i zaraz zmykam do luzia.Moj meil to AMANNDA@OP.PL NAPISZ NA TEGO
                MAILA JAK CHCESZ I PODAJ MI NUMER GG. Moze jeszcze ktos sie do nas
                przylaczy ,jesli nie to tez dobrze,damy rade na 100 %
                • Gość: ela Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 00:32
                  to ja tez chce moj e -mail kwiatki6@wp.pl tylko mnie kusi kopenchaska +
                  cwiczenia bo u mnie skutkuje schudłam 7 w wakacje no i sie trzymam ale takie
                  super wsparcie czemu nie ja chetnio szczegolnie cwiczenia bo czesto mi sie dupy
                  nie chce ruszyc:)Mam 20 lat
                  • Gość: katarzynka Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.02.04, 09:15
                    witam Cie Elu,ciesze sie ze sie przylaczylas:)Powiem ci szzerze ze tez myslalam
                    o tej kopenhaskiej,ale nie umie sie zdecydowac,slyszalam ze straszne jojo potej
                    diecie wystepuje.powiiedzialas ze ci sie nie chce cwiczyc ok,ja tez sie muze
                    zmuszac,a co powiedzialabys na wspolne cwiczenia?tzn takie wirtualne,moze byc
                    calkiwm fajnie ,i to do czegos zobowiazuje.apropo twojej wagi te 7 kg z jakiej
                    wagi zrzucalas?[troszke nie gramatycznie ,ale mnie rozumiesz pewnie hihi]ja
                    waze 63-64 przy 165 cmi baaardzo bym chciala wazyc 55.Do wieczora papa,Moze
                    spotkamy sie wieczorem na gg ty ,ania moze jeszcze ktos chetny bedzie i
                    konkretnie przedyskutujemy to nasze dietowanie?
                    • Gość: nowa Re: WSPOLNE WSPARCIE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 09:27
                      co do kopenhaskiej, to musze sie przyznac, ze schudlam na niej tylko 4 kg ( z
                      60 do 56), przy czym od razu pojawila sie wigilia, obzarstwo i "normalne"
                      jedzenie. do dzis (ponad 2 miesiace) przytylam 0,5 kg (czyli bilans jest -3,5).
                      nie ma zadnego jojo! wrecz przeciwnie. dodam, ze po innych dietach wracalam
                      zawsze z nawiazka. wiec wam goraco polecam. i trzymam kciuki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka