Dodaj do ulubionych

Firmowe obuwie

IP: *.chello.pl 15.11.10, 15:13
Witam, czy może mi ktoś polecić dobry sklep internetowy sprzedający markowe obuwie sportowe. Chodzi mi tutaj o buty do biegania, ale nie tylko. Dzięki za wszelką pomoc!
Obserwuj wątek
    • jogger Re: Firmowe obuwie 25.02.11, 12:14
      Ja ostanio kupiłem w amazonie New Balance wersja trail wierzch gore-tex za 45funtów czyli trochę ponad 200zeta, u na za podobne chyba z 500 :-)
      Powyżej 25 funtów dostawa darmo, DHLem (towar musi mieć opcję Supersaver FreeDelivery)
      Aktualne promocje:
      www.amazon.co.uk/gp/search/ref=pe_12121_23916711_pe_08/?ie=UTF8&hidden-keywords=-karrimor%20-cayman%20-birkenstock&rh=n:355005011,k:clearance,p_6:A3P5ROKL5A1OLE,p_8:50-&page=1&sort=salesrank
      • joggerka Re: Firmowe obuwie 27.02.11, 13:54
        Jak długo czekałeś na przesyłkę?
        • jogger Re: Firmowe obuwie 28.02.11, 13:21
          Ok 4 dni. W piątek zamówiłem buty zimowe i w niedzielę trafiły już do Deutche Post DHL :-)
    • Gość: ah Re: Firmowe obuwie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.11, 11:04
      Do którego sklepu internetowego byś nie zajrzała znajdziesz te same modele obuwia, mogą się różnić ceną jedynie.

kurtki narciarskie
      • adresnieprawidlowy Re: Firmowe obuwie 08.03.11, 12:07
        Jeśli zależy Ci na butach do biegania, to zalecałbym się zainteresować new balance - wśród tych najpopularniejszych marek oni się specjalizują właśnie w butach do biegania - dobre podeszwy (system abzorb i N-ergy).
    • mrukmrukmruk Re: Firmowe obuwie 08.03.11, 11:29
      Zgadzam się z przedmówcami, tanisport.pl jest jednym z lepszych sklepów jakie znam. Duży asortyment, markowe obuwie w niskich cenach, fajna odzież sportowa i inne sprzęty :)
      • a.nnam Re: Firmowe obuwie 19.03.14, 22:01
        A może ktoś coś powiedzieć o butach firmy: Spokey???są w przyjemnej cenie a i wizualnie są ok, nie chciałabym kupić w ciemno, dodam, że przygodę z bieganiem dopiero zaczynam więc nie muszę mieć ekstra profesjonalnego obuwia. Z góry dzięki
    • Gość: Marek Re: Firmowe obuwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 21:30
      Ja polecam firmę GIOVANTE...
      Szybko i jakościowo.
      Naturalna skóra - pierwszy gatunek, wygoda i niska cena, czego chcieć więcej?
      • Gość: Marzena19 Re: Firmowe obuwie IP: *.devs.futuro.pl 26.02.14, 09:23
        W dobrych cenach mozna znaleźć buty na www.jeremy-scott.pl Ja ostatnio tam zamówiłam i chyba zdecyduję się jeszcze na jedną parę bo tak mi się spodobały, a są w bardzo dobrej cenie.
    • Gość: lola Re: Firmowe obuwie IP: 5.174.17.* 19.03.14, 21:51
      Bardzo duży wybór butów jest na allani.pl/wyszukaj/buty Mają nie tylko sportowe obuwie. Można tam znaleźć również coś eleganckiego. Ja obecnie rozglądam się za szpilkami na wesele i trampkami na co dzień. Buty do biegania kupiłam w zeszłym roku i jestem zadowolona;)
      • jok-err Re: Firmowe obuwie 24.03.14, 21:59
        czy firma w butach ma znaczenie??i czy do początkowego biegania muszę mieć jakoś bardzo profesjonalne buty??dzięki za info
    • Gość: Ania Re: Firmowe obuwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 12:20
      ja tam kupuje na born2be.pl i nigdy nie miałam problemów
    • Gość: Piotrek Re: Firmowe obuwie IP: *.173.62.205.tesatnet.pl 15.10.14, 10:39
      Witam,

wiesz co ja polecam sklep IVOO.pl
      Ceny są fajne+szybka wysyłka.

A odnośnie butów sportowych, to uwierz mi, że adidas neo city racer są najlepsze;)
      Pozdrawiam
    • brooman Re: Firmowe obuwie 13.02.15, 17:06
      Jeśli chodzi o dobre buty to znajdziesz je na stronie www.brooman.pl
      Nie ma tam butów do biegania ale jeśli chodzi o buty sportowe, casualowe do codziennego stroju to coś powinieneś znaleźć.
    • filegar Re: Firmowe obuwie 04.03.16, 11:19
      Kup sobie buty sportowe męskie ja w takich biegam od paru miesięcy i jest wygodnie. Myślałem nad czymś innym ale jednak te mnie przekonały i jestem z nich zadowolony.
    • agnessss1992 Re: Firmowe obuwie 09.06.16, 15:59
      www.sklepkamil.pl/ . Polecaj jak najbardziej konkurencyjne ceny i atrakcyjny program lojalnościowy w którym można punkty zamieniać na pieniądze . Pozdrawiam
    • agnessss1992 Re: Firmowe obuwie 09.06.16, 16:00
      Polecam ten sklep www.sklepkamil.pl/ konkurencyjne ceny i atrakcyjny program lojalnościowy w którym można punkty zamieniać na pieniądze :P Sprawdz warto
    • poziomkizmiodem Re: Firmowe obuwie 09.07.16, 21:12
      Witaj, ja bardzo gorąco chcę Ci polecić sklep air-force.pl/. Baardzo duży wybór. Kupiłam niedawno sobie parę na tej stronie i wszystko w jak najlepszym porządku. Buty wygodne i fajne i dużo z nich korzystam :) Będę jeszcze na pewno wracać na tę stronkę, bo jest super :)
    • Gość: pawelnopawel Re: Firmowe obuwie IP: *.play-internet.pl 05.11.17, 20:07
      Cześć, jeżeli macie problem z butami to polecam zajrzeć na www.drshoes.pl lub www.facebook.com/drshoespl
      Naprawa butow, czyszczenie obuwia, renowacja butow oraz custom.
      W Poznaniu możecie ich odwiedzić na ul.Garncarska 4 lub wyslac poczta. Polecam, naprawde robia dobra robote i dodatkowo pchaja w swiat idee by naprawiac zamiast wyrzucac! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka