Dodaj do ulubionych

Odchudzamy się razem?

08.11.11, 20:35
Myślę, że dzięki wzajemnemu wsparciu można zdziałać wiele:)
Obserwuj wątek
    • ew_81290 Re: Odchudzamy się razem? 13.11.11, 11:09
      tak!! to co od jutra? bo dzisiaj poprawiny po weselu, a z alkoholu też warto zrezygnować podczas diety;)
      • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 13.11.11, 12:05
        Cześć :) cieszę się,że dołączyłaś. Ok, ale muszę się przyznać że już od tygodnia odchudzam się i jest już 1 kg mniej:) A poza tym mam zamiar pozbyć się min 5 kg do świąt ;) A Ty ile zamierzasz zrzucić?
        • angelkochanie Re: Odchudzamy się razem? 13.11.11, 17:38
          hej.. a na jakich dietkach sie odchudzacie?? bo mam zamiar tez zaczac i nie wiem na ktora sie zdecydowac :/ a do 29 grudnia mam zamiar 5 kg schudnac..:)
          • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 13.11.11, 18:42
            Hej, ja obecnie stosuję dietę 1200 kcal+min30minut dziennie ćwiczę
            • ew_81290 Re: Odchudzamy się razem? 14.11.11, 10:41
              planuję od dłuższego czasu zrzucić jakieś 10kg - miło by było. jaka dieta? ja chyba ogólnie zmienię dietę na lepszą, lżejszą, czyli zero słodyczy, kebabów, jak najwięcej warzyw, owoców, i mniej chleba, z którym ostatnio przesadzam, z braku czasu ciągle żywię się kanapkami. no i bieganie, bieganie! na szczęście z ćwiczeniami nie ma u mnie problemu. chyba zacznę pisać wszystko co zjadam w ciągu dnia, podobno mniej się wtedy je ;)
              • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 14.11.11, 10:58
                Żeby mieć idealną wagę muszę zrzucić jeszcze 6kg. Mam nadzieję że się uda. Na razie nie mam problemów z odstawieniem słodyczy, a co do ćwiczeń to zamierzam ćwiczyć godzinę dziennie (w poprzednim tygodniu cała obolała chodziłam i nie dałam rady dłużej ćwiczyć przez bóle mięśni).
                W sumie to niezły pomysł z tym spisywaniem tego co się zjada;)
                • angelkochanie Re: Odchudzamy się razem? 14.11.11, 17:42
                  no to dziewczyny do dziela....
                  ja ogranicze jedzenie i 30 min dziennie orbiterek ::::))))
                  • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 14.11.11, 17:54
                    To życzę powodzenia:)) ja właśnie po ćwiczeniach i jeszcze czeka mnie lekka kolacja (ale nawet nie chce mi się jeść:)
                    • ew_81290 Re: Odchudzamy się razem? 17.11.11, 15:42
                      kiedy robimy "wspólny" trening? o której zazwyczaj ćwiczycie? a najczęściej po 19ej wypuszczam się na bieganie. oczywiście nie będziemy się spotykały w realu, tylko tego samego dnia, o tej samej porze, zaczynamy spalanie tłuszczu. co Wy na to? ;) siłownia coś ostatnio mi nie po drodze... a ćwiczenia w domu tak mnie nudzą, że masakra, więc robię tylko jakieś rozciąganie na koniec. dzisiaj pomimo, że robi się chłodno i naprawdę wolałabym zostać w domu - minimum 30min. joggingu i 30min. nordic'a. jak wygląda Wasz trening? :)
                      • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 17.11.11, 16:02
                        Ja ćwiczę codziennie w domu przez ok. 1 godz, około godziny 17-18 przed kolacją,ale też już mnie to nudzi:( Ale staram się urozmaicać ćwiczenia. Na początku krótkie rozciąganie, potem 15 min twister, 15 min stepper, 10 min twister, a następnie ćwiczenia na każdą partię ciała :)
                        • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 07.12.11, 17:27
                          Hej:) Jak tam postępy w odchudzaniu? Ja już mam 4 kg mniej :)) chociaż przyznam się że były chwile słabości, ale daję radę. Do Świąt jeszcze muszę zrzucić 1kg i utrzymać wagę przez święta, a potem mam zamiar pozbyć się jeszcze 2kg i tyle powinno wystarczyć:) pozdrawiam i życzę wytrwałości
                          • ew_81290 Re: Odchudzamy się razem? 09.12.11, 20:00
                            gratulacje! u mnie praktycznie nic nie ruszyło, staram się nie jeść śmieciowego żarcia, a waga stoi jak stała, masakra:) no, ale od regularnego biegania lepiej się czuję, a i spodnie trochę jakby luźniejsze. szkoda, że nie chciało mi się mierzyć wcześniej, wydaje mi się, że parę cm w pasie mniej. co jesz? czego nie jesz? ćwiczenia regularne czy nie zawsze? ;)
                            • goo-nia Re: Odchudzamy się razem? 09.12.11, 21:39
                              Nie jem śmieciowego jedzenia, pilnuję żeby nie przekroczyć 1600 kcal:) (ale staram się żeby było 1200), a do diety wprowadziłam otręby, owoce suszone, migdały no i herbatę czerwoną i zieloną (oczywiście bez cukru).
                              Wcześniej niestety ćwiczyłam nieregularnie, ale efekty mimo to pojawiły się, więc teraz postanowiłam ćwiczyć codziennie i nie ma wybacz ;)
    • kubaort Re: Odchudzamy się razem? 23.02.12, 23:22
      Uważam, że sama dieta nie pomoże w efektywnym zrzucaniu kilogramów.
      Powinnaś ponadto zacząć ćwiczyć i w ten sposób uda Ci się szybciej i łatwiej dojść do upragnionej wagi.
      Sprawdź ten kurs:
      www.kursydvd.pl/fitness-p-41.html
      Uważam, że okaże się dla Ciebie bardzo pomocny.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka