Dodaj do ulubionych

Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesperowana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:02
Cześć mam 18lat i już około roku próbuje schudnąć jednak nieststy każda próba
kończy się niepowodzeniem.Zaczynam diete i kończy się po trzech dniach.Kocham
słodycze i wiem ze to one mnie gubią i lubie jeść a najbardziej to pieczywo
mogłabym nie jeść obiadu tylko chlebek z serkiem:(Mam problem taki że
chciałabym schudnąć jakieś 15 kg w przeciągu 2 miesiąców czy jest to możliwe?
i czy macie jakieś rady albo diety dla mnie? ja naprawde już nie mam sił.Gdy
postanawiam sobie że kończe disiaj ze słodyczami to i tak na zjadam baronika
tego dnia mam słabość do słodyczy i wogóle jedzenie nie lubie być głodna..
Jadłam kiedyś chrom i żeczywiście nawet pomagał wtedy własnie ważyłam miej 15
kg :( teraz jestem GRUBA niemoge już tego znieść:(chce wreszcie wyglądać jak
2 lata temu!PROSZE O RADE!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ALCIA Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 08:54
      Nikt mi nie pomoże:(
    • Gość: mika154 Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:39
      słuchaj możemy spróbować razem sie odchudzać ja mam 17 lat i jakieś 7 kg do
      zrzucenia jednak ja nie uznaję diet TYLKO ćwiczenia i małe ograniczenia w
      żywieniu mniej słodyczy białego pieczywa i ziemniaków ja mam czas do stycznia
      do półmetka
      • edziulka6 Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper 10.10.04, 11:54
        mozesz odezwac sie na gg 1144602 , mam podobny problem ale 13kg do zrzutu ...
        • Gość: Alcia Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:34
          dzięki za pomoc! co myślicie o diecie PLAŻ POŁUDNIA South beah?zastanawiam sie
          nad tą dietą. ponoć bardzo pomaga i nie chce się słodyczy jeść:)
    • Gość: OLA737 Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:08
      szczerze mówiąc nie polecam Ci tej diety jeśli ma skłonności do przejadania sie
      będzie tak jak wcześniej najpierw schudniesz a w krótkim czsie na pewno
      nadrobisz mówie ći nei stoduj żadnych diet ruch i tylkoruch!!!!!!!!!!!
      • Gość: Alcia Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:17
        ale co ja poradze na to że jak nie jestem na diecie to jem wszystko:( np
        słodycze i takie tam pozatym moja mam super gotuje i co niedziele jest pyszne
        ciasko.... co ja mam zrobić należe do osób takich że jak nie widze efektów to
        myśle ze nic nie działa..
        • Gość: bbc Nie ma "cudownych" sposobów IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 08:08
          Najpierw spójrz na swój problem z boku.
          Masz 15 kg do zrzucenia i z niczego nie chcesz zrezygnować. Odchudzanie to
          proces (na pewno nie 15 kg w 2 miesiące)związany z ograniczeniami w jedzeniu i
          dużą dawką ruchu (aby był skuteczny koniecznie oba te czynniki muszą wystąpić
          jednocześnie), więc albo zaakceptuj swój wygląd i dalej podjadaj, albo nie ma
          wyjścia i trzeba ograniczyć jedzenie (słodycze też) i zacząć się ruszać. Wybór
          należy do Ciebie.
          A tak na marginesie szkoda się katować dietą (jakąkolwiek) skoro po jej
          zakończeniu z założenia będziesz jeść dużo i słodko - efekt jo-jo murowany.
          • Gość: Alcia Re: do Milki i bbc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:30
            Milkaa bardzo chętnie poodchudzam się z Tobą tak naprawde do zżucenia mam 10 kg
            nie mam teraz nadwagi ale wcale mnie to nie cieszy.podobają mi się dziewczyny
            bardzo szczupłee! nie żebym wolała dziewczyny:)Milka masz moze gg bo tak
            wygodniej:) bbc masz racje musze zrezygnować bo słodycze mnie gubią wiem ze jak
            odstawie słodycze szybko schudne bez żadnej więkrzej diety ale musze przestać
            ŻREĆ.
            • Gość: doswiadczona Re: do Milki i bbc IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 07:30
              To przestan zrec i wez sie za siebie.
              Jak mnie wkurza takie gadanie: musze, powinnam, chce...i nic.
              Jak musisz, powinnac, chcesz to zrob to. Da sie !!! Problem lezy tylko i
              wylacznie w glowie a nie w zoladku. Z doswiadczenia mowie.
              Masz przestac zrec te slodycze !!!
              • Gość: Alcia Re: do Milki i bbc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:16
                wow doświadczona ostra jesteś! wiem ze to tak łatwo mówić przestać żreć!musze
                mnieć jakąś motywacje.ale już sobie znalazłam.Mojego chłopaka.Podobam mu się
                taka jak jestem mówi żebym się broń boże nie odchudzała ale się boje że poszuka
                sobie szczuplejszej.
    • Gość: mika154 Re: Potrzebuje pomocy!Czy ktoś mi pomorze?Zdesper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:09
      Hejka długo się nie odzywałąm bo miałam problemy z netem ale świetnie że chcesz
      się wspólnie odchudzać jestem pewna że razem nam się uda chociażby od jutra mój
      numer gg to 4490647 Nie moge sie doczekać aż zaczniemy pozdrawiam papapa
    • Gość: Kasieńka Cześć Alcia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 05:21
      Najskuteczniejszym sposobem na zrzucenie wagi jest bieganie, nawet nie
      przypuszczasz jak szybko widać efekty. Pół godziny dziennie wystarczy by po 2
      tygodniach zobaczyć róznicę. Efekt to nie tylko smuklejsza sylwetka, ale i
      twarde uda, pośladki itd. Wiem, że zacząć jest bardzo ciężko, ale się
      zmobilizuj, dasz radę na pewno. Pozdrawiam! K.
      • Gość: Alcia Re:cześć Wszystkim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:04
        Wielkie dzięki Kasieńka!!! niewiem czy teraz dam rade bo coraz zimniej się robi
        niestety:(( ale napewno będe ćwiczyć codziennie z 40 min:) moze mi coś to
        pomorze... Milka też się ciesze :))))Ma ktoś jeszcze jakieś rady co do
        odchudzania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka