Dodaj do ulubionych

5 kilo w ciagu nocy

07.05.02, 15:36
Czy to normalne?
Wczoraj po poludniu wazylam piec kilo wiecej niz dzisiaj rano. Takie skoki wagi
sa u mnie regularne. Co to moze znaczyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 07.05.02, 20:24
      ktos5 napisał(a):

> Czy to normalne?
      > Wczoraj po poludniu wazylam piec kilo wiecej niz dzisiaj rano. Takie skoki wagi
      >
      > sa u mnie regularne. Co to moze znaczyc?

To znaczy ze nie powinnas warzyc sie codziennie tylko raz w tygodniu rano przed
      sniadaniem !
      • Gość: ewa Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:48
        nie wiem co to jest,ale ja 3 dni temu miałam podobnie-wstałam rano o 3.5kg
        cięższa! ale już na drugi ranek ważyłam normalnie.może to z powodu upałów woda
        zatrzymała się w organiżmie?
        • Gość: Aga Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.future-net.pl 07.05.02, 21:59
          Takie wahania są związane np. z cyklem miesiączkowym u kobiet. Zresztą,
          wystarczy (sorry) zrobić kupę:) i już waga leci w dół kilkadziesiąt deko. Nie
          trzeba się tym przejmować, najlepiej sie ważyć raz w tygodniu, o tej samej
          porze dnia.
          • Gość: ala Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 07.05.02, 22:15
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Takie wahania są związane np. z cyklem miesiączkowym u kobiet. Zresztą,
            > wystarczy (sorry) zrobić kupę:) i już waga leci w dół kilkadziesiąt deko. Nie
            > trzeba się tym przejmować, najlepiej sie ważyć raz w tygodniu, o tej samej
            > porze dnia.

Widzisz sluchaj Agusi !!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka