ktos5 07.05.02, 15:36 Czy to normalne? Wczoraj po poludniu wazylam piec kilo wiecej niz dzisiaj rano. Takie skoki wagi sa u mnie regularne. Co to moze znaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 07.05.02, 20:24 ktos5 napisał(a): > Czy to normalne? > Wczoraj po poludniu wazylam piec kilo wiecej niz dzisiaj rano. Takie skoki wagi > > sa u mnie regularne. Co to moze znaczyc? To znaczy ze nie powinnas warzyc sie codziennie tylko raz w tygodniu rano przed sniadaniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 21:48 nie wiem co to jest,ale ja 3 dni temu miałam podobnie-wstałam rano o 3.5kg cięższa! ale już na drugi ranek ważyłam normalnie.może to z powodu upałów woda zatrzymała się w organiżmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.future-net.pl 07.05.02, 21:59 Takie wahania są związane np. z cyklem miesiączkowym u kobiet. Zresztą, wystarczy (sorry) zrobić kupę:) i już waga leci w dół kilkadziesiąt deko. Nie trzeba się tym przejmować, najlepiej sie ważyć raz w tygodniu, o tej samej porze dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: 5 kilo w ciagu nocy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 07.05.02, 22:15 Gość portalu: Aga napisał(a): > Takie wahania są związane np. z cyklem miesiączkowym u kobiet. Zresztą, > wystarczy (sorry) zrobić kupę:) i już waga leci w dół kilkadziesiąt deko. Nie > trzeba się tym przejmować, najlepiej sie ważyć raz w tygodniu, o tej samej > porze dnia. Widzisz sluchaj Agusi !!:))) Odpowiedz Link Zgłoś