k1k2 24.01.05, 19:06 co mozecie polecic *dobrze amortyzujacego* i z elastyczna podeszwa (bieganie i eliptyk w klubie) zastanawiam sie nad Ryka KM5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: buty sportowe 24.01.05, 19:54 To dobry wybór, jeśli kolana uciekają Ci do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 czy buty do biegania dobre sa tez na eliptyku? 24.01.05, 20:55 co do kolan, tylko prawe mi ucieka, no ale nie bede przeciez chodzic w butach nie do pary :) swoja droga te Ryka sa rewelacyjne - nigdy wczesniej nie slyszalam o tej firmie, a naprzymierzalam sie wczoraj reebokow, new balance, saucony (ktore mam i lubie), az siegnelam po Ryka i - olsnienie. pasuja jak rekawiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: czy buty do biegania dobre sa tez na eliptyku 24.01.05, 21:30 Zauważyłem, że to nie marka uniwersalna, tylko wyłącznie dla kobiet, więc raczej na drobniejsze kosteczki niż nasze :-). Buty będą dobre i na eliptyk, i na bieżnię, po prostu na bieżni jest większa siła kompresji stawu kolanowego (uderzenia o podłoże). Odpowiedz Link Zgłoś