Dodaj do ulubionych

Odstający tyłek u faceta

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:08
Witam wszystkich. Mam ogromny problem. Na innych forach czytam o problemach
dziewczyn z za dużą talią , brzuchem , czy pupą. Moj problem dotyczy tego
ostatniego, a jestem facetem...:/ mam okropnie odstającą , okrągłą pupę. Sam
jestem wysoki (194cm) i szczuply. Wiekszosc rzeczy ktore wkladam na siebie
wyglądają OK dopoki....nie obejrze sie w lustrze z profilu...:/ Stracilem
przez to pewnosc siebie. Przeciez męski tyłek , jest jedną z najbardziej
seksownych dla kobiet cześcią ciała. Np koszula. Super krój , wycieta po
bokach , zwężana w pasie, tyl dluzszy niz przod. Wszystko elegancko , ale
stane bokiem...:/ szkoda gadac. Nie wiem jak mam to opisać. Uklada sie jak na
półce pod kątem...:/ to jest naprawde krępujące. Juz nie wspominam o
spodniach... Czy odstający tylek jest spowodowany ukladem kostnym miednicy,
czy po prostu musze w tym miejscu schudnąc? Do tego jest problem , bo w innych
partiach ciala , jak juz wspominalem , jestem szczuply ,wiec jakas konkretna
dieta raczej by nie wchodzila w gre. Jest wiele cwiczen na posladki , ale czy
one wyszczuplają , czy tylko modelują ksztalt, ujędrniają..? Prosze pomóżcie!!
Obserwuj wątek
    • lustroo Re: Odstający tyłek u faceta 28.09.05, 08:03
      Najlepiej polubić siebie :) Jak polubisz siebie, polubisz lustra, nikt nie jest
      idealny, ideałów nie ma. Jeśli potrzebujesz dowartościowania znajdx w sobie cos
      co Ci sie podoba o tym mów, o pupie zapomnij. Uroda nie jest
      najważniejsza...bo...przemija...najważniejsze to co w głowie i w sercu. Nie
      ważnme co mówia inni, ważne to by podobac sie sobie. Życzę optymizmu.
      • drg3 Re: Odstający tyłek u faceta 29.09.05, 15:07
        OK sławek nie sluchaj tych prostakow oni tylko potrafi amowic ze trzeb
        azakceptowac siebei i inn ebzdury, na tym forum tylko JA znam sie na rzeczy, ok
        po 1 co maszna posladkach? czy sa to duze miesnie? czy tluszz? czy moze to i
        to?na poczatek powied zmi czy wogoel co scwiczysz?stosujesz diete? zakladam ze
        ni ebo masz mal epojecie? otoz win eponosi twoj agenetyka , konstrukcj akostna
        i hormony, za duzo estrogenu w stosunku do testosteronu i byc moze niski fT4 to
        razem powoduje odstajacy tyle, pewnei mas zraczej sporo tlusczu na posladkach,
        wiec zastosuj diete niskoweglowodanowa duzo bialka, serdni ailosc tlusczu, duzo
        wody, multiwitamina plusjaki santyestrogen jak nolwadex albo najlepiej
        arimidexplus , zbadaj sobi ez kro wtestosteron i estradiol oraz fT4, jesli
        bedziesz mial niski testosteron walnij sobie 1 strzal omnadrenu 250 n atydzien,
        i duzo biegaj al ewolno aby nie rozwijac miesni posladkow, najlepiej kup sobie
        maszyne do jazdy n anartach, wg moich wskazowek poprawe osiganiesz najszybciej,
        jesli si edo nich nie zastosujesz przegrasz.
        • nanai11 Re: Odstający tyłek u faceta 30.09.05, 16:07
          Rower. Najlepszy rower .Kup i jexdzij nim dosc dużo .A jak zacznie być zimno,
          zapisz sie na siłownie i biegaj na bieżni. I duzo duzo przysiadów.
          • Gość: drg Re: Odstający tyłek u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:21
            ales ty glupia
        • Gość: Sławek Re: Odstający tyłek u faceta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:47
          Wlasnie problem chyba polega na tym , ze mam duże mięśnie posladkow,a nie duzo
          tluszczu. Od dziecka bardzo szybko chodzilem. Wszyscy mnie zawsze spowalniają:)
          Nie wiem czy moze to byc przyczyna... Ale dzikie wielkie za wskazowki. Postaram
          sie do nich zastosowac, tylko nie wiem czy to pomoze ZMNIEJSZYC MIĘŚNIE. P.S.
          Gdzie sie robi badania na poziom testosteronu itp?
          • jogger Re: Odstający tyłek u faceta 02.10.05, 21:20
            Zawodnicy trójboju siłowego mają często tyłki jak szafa 3drzwiowa, ale nikomu
            to nie przeszkadza, bo górę mają jeszcze bardziej rozwiniętą :-). Więc
            ćwiczysz na siłowni górę - systemem na masę, dół - systemem na rzeźbę. Na czym
            to polega? zapraszam do lektury:
            www.kulturystyka.pl/atlas/
            • Gość: misia Re: Odstający tyłek u faceta IP: *.netcologne.de 21.10.05, 11:18
              Slawek, czym Ty sie martwisz czlowieku? Chyba nie zdajesz sobie sprawy, jakie
              to seksowne u faceta. Nie mam nawet jednej kolezanki, ktora by o takim tylku
              dla swojego lubego nie marzyla (ja rowniez). U mojego meza portki wisza z tylu
              i nie ma gdzie poklepac. Ale i tak go kocham ponad wszystko, bo d.... przeciez
              nie najwazniejsza. Ale jesli juz Cie pan Bog taka pupcia obdazyl to zaakceptuj
              to i nie wpedzaj sie w kompleksy.
              Pozdrowionka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka