Dodaj do ulubionych

Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silownie

IP: *.chello.pl 29.06.06, 20:30
Chodzilem na kilka silowni i zawsze mam jedna obserwacje co do pewnej grupy
panow odwiedzajacych silownie/fitnesy.Stad pytanie do nich.Czemu jak nie
macie zadnych miesni do pokazania to tym bardziej probujecie eksponowac swoja
mizerna muskulature albo wiekszosc waszego treningu sprowadza sie jedynie do
ogladania w lustrze lub zerkania na panienki na rowerkach.Mnie zawsze to
smieszy.
Obserwuj wątek
    • typowy_kark Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 29.06.06, 20:41
      ja emanuje moja wewnetrzna sila i grubym brzuchem. nic tak nie rajcuje panienek na rowerkach jak owlosiona klata i sterczacy bebech. :P
      • Gość: niktwazny Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.chello.pl 29.06.06, 22:43
        hehe :) z niku twego wnioskuje ze chyba wiesz jaki typ facetow mialem na mysli ?
        • typowy_kark Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 29.06.06, 22:53
          wiem, ale nie powiem :]
    • Gość: jackk3 Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.ptr.terago.ca 29.06.06, 20:54
      A Ciebie panienki nie rajcuja? No to wspolczuje...
      • huskyman Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 29.06.06, 22:53
        Przylanczam sie do kondolencji... ;d
        • typowy_kark Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 29.06.06, 22:56
          co to za rozmowa o facetach wogole, kij im w oko. tu polecam tinyurl.com/j3y8a fotke poprawnie wykonanego przysiadu ;)
      • Gość: niktwazny Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:32
        czytaj ze zrozumieniem
        • Gość: niktwazny Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:33
          to do jackk3 :)
    • Gość: kapral Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.aster.pl 30.06.06, 12:44
      fitnesowi obserwatorzy :

narcyzi : tacy ktorzy ogladaja sie w lustrze

hetero : tacy ktorzy ogladaja panienki

homo : tacy ktorzy obserwuja mizerna muskulature panów
      • Gość: niktwazny Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:16
        brawo udalo ci sie to!
    • yoric Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 30.06.06, 15:19
      Ja Ci odpowiem.

Faceci tzw. 'mający mięśnie' (wg standardów siłowni) mają predyspozycje do
      łapania masy i/ lub biorą koks (z naciskiem na to drugie). Jeśli ktoś jest tzw.
      hardgainerem, a większość ludzi jest, i nie chce brać, to dorobienie się
      przyzwoitej muskulatury trwa rok albo kilka. To długo. Normalne, że przez ten
      czas człowiek wkładający ciężką pracę w trening i wysiłek w dostosowanie się do
      diety będzie pilnie wypatrywał jakichkolwiek postępów.
      A dlaczego faceci gapią się na babki na rowerkach - to już było wyżej :).
      Pozdr
    • jszafranski Re: Pytanie do pewnych facetow chodzacych na silo 30.06.06, 19:02
      rozumiem ze masz zal ze nie gapia sie na ciebie ? :)
      bo ja np nie zauwazylem takich kolesi na silowni, jedynie tych ktorzy przychodza
      sobie pogadac a nie cwiczyc. Zajmuje sie swoimi cwiczeniami a nie rozgladaniem
      na boki i obserwacja co czynia inni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka