Dodaj do ulubionych

Weekend majowy

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:04
Hej!!Wybieracie sie gdzies na weekend majowy?Ja i moja polowka chcemy gdzies
pojechac ale nie bardzo mamy pomysl gdzie.I zeby nie bylo zbyt drogo.
Obserwuj wątek
    • Gość: studencik Re: Weekend majowy IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 29.03.06, 21:02
      a moja druga polowka pracuje oczywiscie... wrrrrrrrrrrrr
      • Gość: oliwka Re: Weekend majowy IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 21:32
        No to trzeba dzielnie wspierac druga połówke podczas weekendu majowego!Pozdrawiam!!
    • Gość: 098 Re: Weekend majowy IP: *.man.czest.pl 29.03.06, 21:34
      my chcieliśmy pojechać do Ojcowa, ale wszystkie noclegi są już zarezerwowane.
    • Gość: Beatrice Re: Weekend majowy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.03.06, 23:48
      jak Was stać na wyjazd do Zakopanego to znam na prawde świetne miejsce,jak nie
      to polecam Zawady - osrodek Pod Grzybkiem albo Krecik, albo Ogrodzieniec. Przy
      zamku ładne kwatery i niedrogo.Znajdzie się na interenecie
    • marcelmilau Re: Weekend majowy 30.03.06, 00:07
      to ,że wszystkie OLIWKI są tępe jak strzała pękniętej gumy to wiemy ale nie
      musisz się tym szczycić BEJBE na forum niech twój dżolo weźnie swoje autko i
      zbzyka Cie gdzieś w lesie ...pewnie i tak będziesz myślała ,ze to romantyczne...
      • dudi_82 Re: Weekend majowy 30.03.06, 08:58
        Aleś błysnął yntelygencjom. Aż razi po oczach twoja przewga intelektualna nad
        oliwką.
        P.S. Co to jest "strzała pękniętej gumy"?
    • Gość: oliwka Re: Weekend majowy IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:00
      Naprawde nie wiem co cie tak zbulwersowalo????Pewnie nigdzie nie wyjezdzasz albo
      nie masz drugiej polowki...ALe to nie jest powod aby mnie obrazac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka