Gość: Jarek IP: 80.51.254.* 17.03.03, 07:52 Czesc! Poszukuje jakiejs silowni czy klubu fitness w Katowicach lub okolicach gdzie bylyby do dyspozycji wiosła. Slyszalem, ze to bardzo dobre cwiczenie wiec chce sprobowac:) Pozdrawiam, Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 17.03.03, 11:00 Witam. Moge Ci polecic klub PRO ACTIV w samym centrum Katowic. Klub ma siłownie, sałne, zajecia fitness i takie tam inne. Powinien ci sie spodobac. Adres, hm.. nie pamietam dokladnego nr ale to jest Sokolska w domu JUNIORa za Empikiem. Trafisz bez problemu. Wchodzisz jak do JUNIORA i idziesz na pierwsze pietro i jestes w domu :) W razie pytan sluze pomoca (o ile bede umiala) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Katowice lub okolice IP: 212.244.226.* 17.03.03, 11:03 Witam!! A nie wiesz przypadkiem ile kosztuje karnet na siłownię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Katowice lub okolice IP: 80.51.254.* 18.03.03, 11:23 To swietnie!:) Bardzo bliziutko wszedzie! No to moze zaczne nowe zycie he he:) Dzieki wielkie i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 18.03.03, 14:02 Witam Jarek - zycze milego nowego zycia. Moze kiedys wpadniemy na siebie przypadkiem na silowni bo ja tam chodze na zajecia fitness :P Oczywiscie nie bedziemy wiedzieli ze sie znamy. No... od dzisiaj sie bede musiala uwaznie rozgladac podczas pedalowania na rowerku. Ona - juz ci wszystko pisze. Mam przed soba grafik wiec wszystko jest sprawdzone. Karnet miesieczny: 150 zl + 10 zl kaucja Jednorazowy wstep: 15 zl karnet/jednorazowy wstep obejmuje : 1 godz. zajec ruchowych (i tu masz do wyboru rozne zajecia - jak bedziesz chciala to ci potem napisze) + nieograniczony wstep na silownie i saune. Jeli jestes studentka lub po prostu sie uczysz to masz znizke 25% nr telefonu : 350-86-00. Tutaj dowiecie sie wszystkiego. Pozdrawiam. P.S. Gdyby ktos mial jeszcze jakies namiary na inne kluby fitness w Katowicach to prosze o info bo chetnie zobacze jak jest w innych klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Katowice lub okolice IP: 80.51.254.* 20.03.03, 16:47 He he....racja:) Moze juz sie widzielismy!:) Dzisiaj bylem juz drugi raz i jest swietnie! Zaluje tylko, ze wczesniej nie zaczalem cwiczyc:( Ale....co tam....mysle, ze to da sie nadrobic:) Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 21.03.03, 13:24 Ciesze sie ze ci sie spodobalo. Ja chodze tam od paru tygodni 3 razy w tygodniu i tez zaluje ze dopiero teraz odkrylam jaki swietny moze byc ruch. Teraz jestem troszke chora i nie moge isc na fitness. Az czuje jak mnie energia rozpiera... sport to najlepsze uzaleznienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoosia Re: Katowice lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 09:40 Ja tam chodze od 3 miesiecy - od poczatku istnienai tego miejsca - jestem tam niemal codzinnie - wiec pewnie takze Was widuje..... Od 17 mara jest nowy cennik - ale to juz pewnie wiecie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 26.03.03, 15:20 nikoosia - powiedz bo sie nie orientuje. Gdzie tam jest sauna? POdobno jest w cenie ale ja tam zadnej nie widzialam. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Katowice lub okolice IP: *.ipis.zabrze.pl 27.03.03, 15:21 Hej czatgirl, widzę że piszesz z tauzena - czy znasz może jakiś klub u nas na osiedlu? Chodzi mi tylko o aerobic, gimnatykę, step, jeśli wiesz coś to napisz proszę. Ja na tauzenie jestem nowa, mieszkam tu dopiero od miesiąca. pzdr i z góry dzięki misia@poczta.wprost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 28.03.03, 12:29 hello Niestety u nas na osiedlu nie znalazlam zadnego fajnego klubu. Ba! Nie znalazlam wogole zadnego klubu :( Dlatego wlasnie dojezdzam do Katowic bo blizej niestety nic nie ma. W dni ktore nie chce mi sie jezdzic do centrum zostaje mi tylko wieczorny jogging po ciemnym i pustym parku (polecam, bardzo ekscytujace doswiadczenie :) Pozdrawiam nowa mieszkanke tauzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Katowice lub okolice IP: *.ipis.zabrze.pl 28.03.03, 13:02 Dzięki za pozdrowienia! Oszczędzę sobie w takim razie szukania :o) Takie to osiedle duże i nigdzie nie można poćwiczyć... Dawniej mieszkałam w K-cach w centrum i chodziłam na Ceglaną, teraz w takim układzie chyba sie zdecyduje na polecany tu na forum fit-in w Zabrzu na Boboli, bo niedaleko pracuję, więc mogę się kopsnąć po pracy. A na bieganie po parku wieczorem się nie odważę - no chyba że do Róży na browara :P Wolałabym raczej rano ale jakoś mi się nie chce, generalnie jestem leniwa i potrzebuję bata nad sobą. Gdyby Cię interesował basen to mogę polecić fajny w szkole na osiedlu Witosa, za śmieszne pieniądze, 2,50 za 45 min, mało ludzi i blisko z tauzena. Pzdr i dzieki za odzew Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 29.03.03, 15:38 Na basen do 5-tki (szkola na klimzowcu) chodze regularnie 3 razy w tygodniu :) Z tym ze ostatnio jakos nudzi mi sie na tym baseniku. Pływam sama bo w domu nikt plywac nie umie (i nie chce sie nauczyc, wstyd!) a znajomi mieszkaja dosc daleko i tez nie zawsze maja czas. Jesli tez chodzisz na ten basen to moze sie spotkalysmy nieswiadomie. Ja jestem zawsze o 20 bo tylko wtedy sa wolne godziny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Do Ani IP: 217.98.105.* 29.03.03, 19:06 Z tego co wiem to na Tysiacleciu jest, a przynajmniej byla, silownia. Miesci sie kolo poczty na dolnym osiedlu. Jest tez tam chyba solarium. Sama tam nigdy nie bylam, ale widzialam szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatgirl Re: Do Sonique i Ani :) IP: *.1000lecie.pl 29.03.03, 21:44 Faktycznie byla tam kiedys siłownia ale zostala zamknieta a wlasciwie przeniesiona (gdzies na ul. słoneczna, ale nie jestem pewna). Tak wiec to juz chyba nieaktualne :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: Do Sonique i Ani :) IP: 217.98.105.* 30.03.03, 22:07 Gość portalu: czatgirl napisał(a): > Faktycznie byla tam kiedys siłownia ale zostala zamknieta a wlasciwie > przeniesiona (gdzies na ul. słoneczna, ale nie jestem pewna). Tak wiec to juz > chyba nieaktualne :) > Pozdrawiam No to jestem w szoku. Widac dawno nie bylam kolo poczty:(( W każdym razie dzięki za info;-))) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoosia Re: Katowice lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 12:03 Co do sauny - niech zgadne, ze jestes osoba, ktora przychodzi na zaecia i zaraz po nich sie przebiera i wychodzi? :) Tak sobie zgaduje, bo zeby trafic do sauny trzeba skorzystac z prysznicy - sauna jest tam gdzie prysznice - to takie pomieszczenie obok toalet, za sznurkowa zaslonka - tam sa prysznice a za rogiem niejako - sauna..... Faktycznie jest w cenie, mozna z niej korzystac do woli - ja na przyklad robie sobie codzinnie 15 minutowe saunowe seanse - bardzo dobry relaks..... Odpowiedz Link Zgłoś