Dodaj do ulubionych

Katowice lub okolice

IP: 80.51.254.* 17.03.03, 07:52
Czesc! Poszukuje jakiejs silowni czy klubu fitness w Katowicach lub okolicach
gdzie bylyby do dyspozycji wiosła. Slyszalem, ze to bardzo dobre cwiczenie
wiec chce sprobowac:) Pozdrawiam, Jarek
Obserwuj wątek
    • Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 17.03.03, 11:00
      Witam.
      Moge Ci polecic klub PRO ACTIV w samym centrum Katowic. Klub ma siłownie,
      sałne, zajecia fitness i takie tam inne. Powinien ci sie spodobac.
      Adres, hm.. nie pamietam dokladnego nr ale to jest Sokolska w domu JUNIORa za
      Empikiem. Trafisz bez problemu. Wchodzisz jak do JUNIORA i idziesz na pierwsze
      pietro i jestes w domu :)
      W razie pytan sluze pomoca (o ile bede umiala)
      Pozdrawiam
      • Gość: Ona Re: Katowice lub okolice IP: 212.244.226.* 17.03.03, 11:03
        Witam!!
        A nie wiesz przypadkiem ile kosztuje karnet na siłownię?
      • Gość: Jarek Re: Katowice lub okolice IP: 80.51.254.* 18.03.03, 11:23
        To swietnie!:)
        Bardzo bliziutko wszedzie!
        No to moze zaczne nowe zycie he he:)
        Dzieki wielkie i pozdrawiam!
        • Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 18.03.03, 14:02
          Witam
          Jarek - zycze milego nowego zycia. Moze kiedys wpadniemy na siebie przypadkiem
          na silowni bo ja tam chodze na zajecia fitness :P Oczywiscie nie bedziemy
          wiedzieli ze sie znamy. No... od dzisiaj sie bede musiala uwaznie rozgladac
          podczas pedalowania na rowerku.
          Ona - juz ci wszystko pisze. Mam przed soba grafik wiec wszystko jest
          sprawdzone.
          Karnet miesieczny: 150 zl + 10 zl kaucja
          Jednorazowy wstep: 15 zl
          karnet/jednorazowy wstep obejmuje : 1 godz. zajec ruchowych (i tu masz do
          wyboru rozne zajecia - jak bedziesz chciala to ci potem napisze) +
          nieograniczony wstep na silownie i saune. Jeli jestes studentka lub po prostu
          sie uczysz to masz znizke 25%
          nr telefonu : 350-86-00. Tutaj dowiecie sie wszystkiego.
          Pozdrawiam.
          P.S. Gdyby ktos mial jeszcze jakies namiary na inne kluby fitness w Katowicach
          to prosze o info bo chetnie zobacze jak jest w innych klubach.
          • Gość: Jarek Re: Katowice lub okolice IP: 80.51.254.* 20.03.03, 16:47
            He he....racja:) Moze juz sie widzielismy!:)
            Dzisiaj bylem juz drugi raz i jest swietnie!
            Zaluje tylko, ze wczesniej nie zaczalem cwiczyc:(
            Ale....co tam....mysle, ze to da sie nadrobic:)
            Trzymaj sie!

• Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 21.03.03, 13:24
              Ciesze sie ze ci sie spodobalo. Ja chodze tam od paru tygodni 3 razy w tygodniu
              i tez zaluje ze dopiero teraz odkrylam jaki swietny moze byc ruch.
              Teraz jestem troszke chora i nie moge isc na fitness. Az czuje jak mnie energia
              rozpiera... sport to najlepsze uzaleznienie.
              Pozdrawiam
              • Gość: nikoosia Re: Katowice lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 09:40
                Ja tam chodze od 3 miesiecy - od poczatku istnienai tego miejsca - jestem tam
                niemal codzinnie - wiec pewnie takze Was widuje.....
                Od 17 mara jest nowy cennik - ale to juz pewnie wiecie......
                • Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 26.03.03, 15:20
                  nikoosia - powiedz bo sie nie orientuje. Gdzie tam jest sauna? POdobno jest w
                  cenie ale ja tam zadnej nie widzialam.
                  Z gory dzieki
                  • Gość: ania Re: Katowice lub okolice IP: *.ipis.zabrze.pl 27.03.03, 15:21
                    Hej czatgirl, widzę że piszesz z tauzena - czy znasz może jakiś klub u nas na
                    osiedlu? Chodzi mi tylko o aerobic, gimnatykę, step, jeśli wiesz coś to napisz
                    proszę. Ja na tauzenie jestem nowa, mieszkam tu dopiero od miesiąca.
                    pzdr i z góry dzięki
                    misia@poczta.wprost.pl
                    • Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 28.03.03, 12:29
                      hello
                      Niestety u nas na osiedlu nie znalazlam zadnego fajnego klubu. Ba! Nie
                      znalazlam wogole zadnego klubu :( Dlatego wlasnie dojezdzam do Katowic bo
                      blizej niestety nic nie ma. W dni ktore nie chce mi sie jezdzic do centrum
                      zostaje mi tylko wieczorny jogging po ciemnym i pustym parku (polecam, bardzo
                      ekscytujace doswiadczenie :)
                      Pozdrawiam nowa mieszkanke tauzena
                      • Gość: ania Re: Katowice lub okolice IP: *.ipis.zabrze.pl 28.03.03, 13:02
                        Dzięki za pozdrowienia! Oszczędzę sobie w takim razie szukania :o) Takie to
                        osiedle duże i nigdzie nie można poćwiczyć... Dawniej mieszkałam w K-cach w
                        centrum i chodziłam na Ceglaną, teraz w takim układzie chyba sie zdecyduje na
                        polecany tu na forum fit-in w Zabrzu na Boboli, bo niedaleko pracuję, więc mogę
                        się kopsnąć po pracy.
                        A na bieganie po parku wieczorem się nie odważę - no chyba że do Róży na
                        browara :P Wolałabym raczej rano ale jakoś mi się nie chce, generalnie jestem
                        leniwa i potrzebuję bata nad sobą.
                        Gdyby Cię interesował basen to mogę polecić fajny w szkole na osiedlu Witosa,
                        za śmieszne pieniądze, 2,50 za 45 min, mało ludzi i blisko z tauzena.
                        Pzdr i dzieki za odzew
                        Ania
                        • Gość: czatgirl Re: Katowice lub okolice IP: *.1000lecie.pl 29.03.03, 15:38
                          Na basen do 5-tki (szkola na klimzowcu) chodze regularnie 3 razy w tygodniu :)
                          Z tym ze ostatnio jakos nudzi mi sie na tym baseniku. Pływam sama bo w domu
                          nikt plywac nie umie (i nie chce sie nauczyc, wstyd!) a znajomi mieszkaja dosc
                          daleko i tez nie zawsze maja czas.
                          Jesli tez chodzisz na ten basen to moze sie spotkalysmy nieswiadomie. Ja jestem
                          zawsze o 20 bo tylko wtedy sa wolne godziny.
                          Pozdrawiam
                        • Gość: sonique Re: Do Ani IP: 217.98.105.* 29.03.03, 19:06
                          Z tego co wiem to na Tysiacleciu jest, a przynajmniej byla, silownia. Miesci
                          sie kolo poczty na dolnym osiedlu. Jest tez tam chyba solarium. Sama tam nigdy
                          nie bylam, ale widzialam szyld.
                          • Gość: czatgirl Re: Do Sonique i Ani :) IP: *.1000lecie.pl 29.03.03, 21:44
                            Faktycznie byla tam kiedys siłownia ale zostala zamknieta a wlasciwie
                            przeniesiona (gdzies na ul. słoneczna, ale nie jestem pewna). Tak wiec to juz
                            chyba nieaktualne :)
                            Pozdrawiam
                            • Gość: sonique Re: Do Sonique i Ani :) IP: 217.98.105.* 30.03.03, 22:07
                              Gość portalu: czatgirl napisał(a):

> Faktycznie byla tam kiedys siłownia ale zostala zamknieta a wlasciwie
                              > przeniesiona (gdzies na ul. słoneczna, ale nie jestem pewna). Tak wiec to juz
                              > chyba nieaktualne :)
                              > Pozdrawiam

No to jestem w szoku. Widac dawno nie bylam kolo poczty:(( W każdym razie
                              dzięki za info;-)))
                              POzdrawiam
                  • Gość: nikoosia Re: Katowice lub okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 12:03
                    Co do sauny - niech zgadne, ze jestes osoba, ktora przychodzi na zaecia i zaraz
                    po nich sie przebiera i wychodzi? :) Tak sobie zgaduje, bo zeby trafic do sauny
                    trzeba skorzystac z prysznicy - sauna jest tam gdzie prysznice - to takie
                    pomieszczenie obok toalet, za sznurkowa zaslonka - tam sa prysznice a za rogiem
                    niejako - sauna..... Faktycznie jest w cenie, mozna z niej korzystac do woli -
                    ja na przyklad robie sobie codzinnie 15 minutowe saunowe seanse - bardzo dobry
                    relaks.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka