veel 11.01.08, 15:58 Szukam klubu fitness..ale najlepiej chciałabym zeby to był klub dla kobiet. Okolice Ursynowa byłby idealne...moze ktos mógłby mi cos polecić? bede bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 10:19 Widze ze jestem tu pierwsza i ze mamy ten sam problem ale ja go rozwiazalam polecam bieznie podcisnieniowo ja znalazlam fajny salon gdzie maja te bieznie znajduje sie na nowoursynowskiej147 studio figura to jest na Ursynowie schudlam tzn moze po wadze nie widac ale po ubraniach tak wystarczyly 2 karnety a ja juz lepeij sie czuje teraz to tylko chodze zeby nie spasc z formy pozdrawiam www.studiofigura.eu Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: pytanie 12.01.08, 15:52 ja polecam inne kluby: puella na kabatach gymnasion dla kobiet przy multikinie na imielinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha24 Re: pytanie IP: *.cn.com.pl 13.01.08, 18:37 polecam przeglądnąć www.olimpec.pl/silownie-fitness/warszawa-27.html Odpowiedz Link Zgłoś