Dodaj do ulubionych

Reinholdlifestyle KRAKOW

01.02.08, 17:43
W pazdzierniku wykupilam karte klubowa do budujacego sie klubu
Reinholdlifestyle. Dzis dostalam mejla, ze otwarcie w ..kwietniu, no
coz... nie "wybudowalo sie".
Czy jest na forum ktos, kto rowniez ma krakowska karte? A moze
odezwa sie klubowicze Reinholda z innych miast? Zalezy mi na
systematycznych cwiczeniach w klubie na wysokim poziomie, w Krakowie
jest z tym poziomem maly/duzy klopot. Reinhold wg opisu spelnia moje
wyobrazenie o klubie fitness ale czy warto czekac na kwiecien?
Czekam na opinie, pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: wwwww Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.kolornet.pl 01.02.08, 22:47
      jesli mozesz to napisz cos więcej o tym klubie,bo nie znam takiego,byc moze sie przyłacze,pozdrawiam
      aha i napisz gdzie sie buduje
      • moniqua3 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW 02.02.08, 02:58
        w galerii Kazimierz, to klub zamkniety, wykupujesz karte czlonkowska,
        otwarcie kwiecien, 4 m-ce opoznienia, a czy sa miejsca nie wiem :)
        • Gość: annie Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 09:09
          hej! ja nie wykupowalam ale juz bylam blisko... znajoma z Warszawy mowila ze
          moge spokojnie poczekac bo szybko sie nie otworza a miejsca i tak beda...
          w polowie lutego otwiera sie ENERGYM w Krakowie na wroclawskiej i tam bede
          chodzic juz nie moge sie doczekac. Wlasnie znalazlam ich stronke www.energym.com.pl
          • moniqua3 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW 02.02.08, 16:22
            eeeeee, ten Energym NICZYM nie rozni sie od innych fitnessow oprocz
            kolorowej strony, pilates 2 razy w tygodniu???? i cwiczenia tak
            standardowe, ze az boli... i to o 20:30???? o 20:30 to ja leze w
            wannie :) no i rzecz jasna przerwa pol dnia CODZIENNIE!!! o tym ze
            sb i niedz oczywiscie nieczynne, nie wspominam.
            i ta powierzchnia-220 m? jak sie to ma do 1220 w Reinhold?
            urzadzenia jedynie dobre, to fakt

nie o cos takiego mi chodzi, poczekam,
            a do tego czasu biegam i 'pilatesuje sie' na Miodowej :)
            • Gość: fitneska Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.chello.pl 12.02.08, 21:34
              Byłam dziś sprawdzić ENERGYM kraków na wrocławskiej.Nadal zamknięte -
              robotnicy twierdzą że dwa tygodnie to max.Pozwolono mi wejść do
              środka i miłe zaskoczenie!! Powierzchnia to prawie 600m2,wykończona
              w wysokim standardzie i dobrym guście,pełna klimatyzacja i
              wentylacja, łazienki,prysznice - miodzik!! Sala fitness - super, nie
              ma jeszcze maszyn, stoi bardzo dużo rowerów do spiningu
              (20??),Minusy??? kłopot z parkingiem i słaby grafik zajęć - ale to
              początek. Warto ich śledzić!
              • Gość: mamma_mila Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.08, 22:53
                Brzmi ciekawie. Ja od zawsze w Herbewie (w którym tez znają sie raczej
                wszyscy... ;)), ale sprawdzic cos nowego zawsze można, szczególnie że jak dla
                mnie odległość taka sama.
                • Gość: m@gd@ Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.chello.pl 13.02.08, 23:38
                  na chodowieckiego słyszałam że przy wrocławskiej będzie dużo maszyn
                  cardio(6 bieżni!!) i siłowych wszystko nowe z usa - może tam nie
                  będzie kolejek:) P.Oracz już się tu nie pokazuje, widziałam go na
                  stronie energym tworzy się dobra kadra u nich.
                  • Gość: Lukas Skywalker Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:29
                    ja też byłem dzisiaj na wrocławskiej w energym. Faktycznie robotnicy
                    nadal pracują, ale zapewniali ze 2 tygodnie i klub zacznie chulać.
                    Głównie jestem zainteresowany siłownią i ta mam wrażenie że będzie
                    się prezentować nieźle duża przestrzeń, ładnie wykończona. Pan
                    majster zapewniał, że sprzęt najwyższej klasy (zresztą widziałem na
                    stronie). Napewno zamierzam wypróbować ten klub od marca. Dam znać
                    na forum czy warto, ale wydaje mi się że tak!
            • Gość: buhahaha Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.gprs.plus.pl 25.02.08, 19:46
              Ludzie czy Wy nie widzicie że ten klub to jest i będzie nie wypał!!!!
              Kto kupił tam karte członkowską ten przegrał życie:))))1220 m z tego
              800 to płatne spa ,solarium,sauna.Do tego bar w tórym jest zdrowe
              jedzenie za niezdrowe kwoty:).Byłem na rozmowie z Panem od
              członkostw i nie maił bladego pojęcia o branży nie wspominając juz o
              tym że sprzedając coś czego nie ma i nie będzie jeszcze długo to
              trzeba miec tupet.Moge sie założyc że na maj nie zdązą.Także
              wszystkim mającym karte członkowską życze miłego czekania i
              obrastanai w tłuszcz.W Krakowie długo nie będzie prawdziwego klubu
              fitness a wiecie dlaczego - bo nie ma profesjonalistów.Wszystkie
              szkolenia ś apoza Krakowem a krakowskie szkoły fitness to
              porażka.Kto był w Poznaniu w Nautilusie,w Łodzi w Sporterze, w
              Warszawie choćby w Fit&Fun ten wie jak powinny wyglądać fitness
              kluby.Zycze wszystkim krakusom takich klubów i oby nie był to obcy
              kapitał;/.
    • cledomro Re: Reinholdlifestyle KRAKOW 02.02.08, 09:59
      We Wrocławiu jest podobnie, mieli ruszyć chyba od stycznia, teraz zapowiadają
      marzec już.
      • Gość: ange1 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.aster.pl 03.02.08, 15:17
        Ja jestem z Wrocka, u nas miał się otworzyć w sierpniu 2007r!
        Dowiedziałam się że w Warszawie mieli otworzyć 14 lutego, ale 2007 roku!
        Koleżanka ma przyjaciela ,,mena'' w Wa-wie który pracował u nich na budowie.
        Podobno wszystkie roboty są wstrzymane do odwołania.
        A może ktoś odezwie się z Chorzowa, bo tam też miał być.
        • Gość: FIAMMA Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.08, 19:17
          Z tegoco się orientuję to z chorzowa w ogole się wycofali i nie
          wiadomo, czy nie wycofają się docelowo z Polski. Na dzien dzisiejszy
          zwolnili pracownikow budowlanycch, takze nic nie posuwa si e do
          przodu. odeszła od nich już część kadry mającej pracować w tym
          klubie. Żenada
          • Gość: mamma_miła Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.08, 20:49
            Orientujecie się, ile mniej wiecej bedzie tam kosztował karnet (o ile oczywiscie
            otworzą)?
          • moniqua3 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW 05.02.08, 00:49
            no moze i zenada, tylko dlaczego zawsze TAKIE rzeczy dzieja sie w
            naszym kraju, reinhold to sprawdzona marka, wcale ale to wcale nie
            zdziwie sie, jesli dadza nogi za pas... mam nadzieje, ze tylko nasze
            administracyjne kosmiczne schody sa problemem, to bowiem, jak w
            Polsce traktuje sie biznes, przedsiebiorczosc i wysokie wymagania,
            zwala z nog, osoba z innego swiata moze tego nie dosc, ze ne
            zrozumiec ale wrecz moze sie przerazic.
            no i zwiac...

slyszalam, ze opoznienia nie wynikaja z ich winy, tylko z tego, ze
            "buduja" w PL i dostaja takie wymagania, ze ich harmonogramy i
            biznesplany pekaja...
            przestaje sie dziwic dlaczego w krakowie kluby fit wygladaja tak jak
            wygladaja, kadra jest jaka jest, wszedzie ciasno i pot...dlaczego
            silownia kojarzy sie miesniakiem i wogole wszystko do kitu
            by the way, karnet m-czny kosztuje okolo 150 zl
            ale wykupuje sie go na rok, nie jest to klub do ktorego wbiega sie z
            ulicy, pocwiczy 3 tygodnie i odchodzi... wszyscy sie znaja i nie ma
            przypadkowosci-tak jak we wszystkich klubach fit w swiecie...
            mam cien nadzieji, ze jednak bedzie OK i nie dadza nog za pas
            ekipe maja fakt b.dobra i to ta menagerska i ta wlasciwa-kulturowa
            fizyczna ;)
            • Gość: fit Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 09:48
              SKONCZ JUZ...
              • Gość: moniqua3 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.autocom.pl 05.02.08, 11:56
                masz jakis problem? to idz z kims pogadac albo wyjdz na spacer, nie
                przeszkadzaj innym
                • Gość: fit Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:30
                  chyba ty masz problem... foko z brzuchem
                  • Gość: moniqua3 Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.autocom.pl 05.02.08, 17:04
                    :):):):)
                    caluski od foczki
                    :):):):)
            • Gość: kika fit Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.aster.pl 07.02.08, 23:31
              Wpisałam w gogle tą firmę. I z tym doświadczeniem to chyba nie najlepiej.
              światowe firmy z innych branż sobie radzą na naszym rynku.
              Czyli co fitness to coś innego i trudniejszego niż farmacja czy informatyka?
              Moim zdaniem właśnie widać tu brak profesjonalizmu :)
              • Gość: lu Re: Reinholdlifestyle KRAKOW IP: *.ds2.agh.edu.pl 03.03.08, 22:05
                zapisalam sie ostatnio na ich stronie i dzwonila do mnie pani ktora powiedziala
                ze otwieraja w kwietniu... to jeszcze troche czasu wiec i tak najpierw pojde do
                energymu ale zawsze tez mozna zobaczyc cos nowego :)
    • Gość: stary fitness Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.08, 11:33
      Zatrudniają ludzi do prowadzenia ośrodków z przypadku zero pojęcia o marketingu
      w klubie, a wiedza o fitnessie zerowa.
      Tylko osoba, co sama prowadziła taki ośrodek jest w stanie podołać takiemu
      zadaniu.Jak widzę była instruktorkę prowadzącą taki fitness to wiem, że dostała
      się tam tylko, bo?....

Manager Fitness
      - min. 5 lat prowadzenia fitness klubu z sukcesem!!!
      Papiery wskazane, ale praktykę nic nie zastąpi
      • Gość: tomo Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa IP: *.chello.pl 16.02.08, 00:10
        czyżby sie gdzieś otworzyli jak piszesz o kadrze? w krakowie mają
        mega problem... prace stoją, kasa już się ściąga a tu mega klops...
        Pierwsza seria pozwów o wyłudzenie już złożona - nie wróży to dobrze
        dla tej firmy. W aqua się cieszą , wracają niedawno utraceni klienci
        znów się tu zaczynają lansy... niestety bez baru sałatkowego:-)
        • Gość: moniqua3 Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa IP: *.autocom.pl 19.02.08, 13:47
          POWAZNIE???? nic nie slyszalam, a pytam tu juz od miesiaca, ja
          rozmawialam z nimi niedawno i powiedziano mi, ze ruszaja w kwietniu-
          ekipa super, poznalam ich osobiscie na rozmowie wstepnej. Ostatnio
          bedac na zakupach podgladalam klub i moim zdaniem miesiac na oddanie
          by im wystarczyl,chyba, ze nie o oddanie chodzi.
          Reinholdzie drogi wiem, ze czytasz to forum - napiszcie prosze prawde-
          czy mozna liczyc na R w Krakowie?
          • gosiakmmm Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa 05.03.08, 16:42

Proponuje wykupić karnet w innym klubie .... a do
            Reinholdlifestyle udać sie dopiero miesiąc po otwarciu ;)
            • Gość: greg Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa IP: 213.77.17.* 15.03.08, 16:57
              no napisalem maila do jedej pani z boku i zoabczymy co odpisze/teraz
              pewnie otwarcie bedzie na lipiec/
              • Gość: R Re: Reinholdlifestyle Wrocław klapa IP: *.wroclaw.mm.pl 16.03.08, 15:36
                CZY DO wAS NAPRAWDE NIE DOCIERA TO, ŻE REINHOLD WE WROCŁAWIU NIE
                OTWORZY SIĘ W OGoLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: greg Re: Reinholdlifestyle Kraków IP: 213.77.17.* 16.03.08, 20:59
                  WROCŁAW I WLASNIE DZISIAJ SIE dowiedizalem ze krakow tez /kazali
                  przyjsc i wypelnic formularz o zwrot kasy.
                  • Gość: Lukasz Re: Reinholdlifestyle Kraków IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.08, 12:29
                    A wlasnie,mam pytanko w zwiazku z Reinhold lifestyle, czy odzyskal juz ktos pieniadze od nich??? Ja juz czekam 3tygodnie i nadal nic.
                    • Gość: RamPamPam Re: Reinholdlifestyle IP: *.spray.net.pl 26.03.08, 15:57
                      O tu jest info;
                      www.reinholdlifestyle.com/index.php
                      • boruvva Re: Reinholdlifestyle 09.04.08, 16:16
                        Dla wszystkich poszkodowanych przydatny link z nr telefonow do tych cwaniakow z REINHOLD LIFESTYLE
                        www.reinholdinfo.com/employee.php?typ_spolka=4
                        • Gość: greg Re: Reinholdlifestyle IP: 213.77.17.* 22.04.08, 12:41
                          czekam juz ponad miesiac i pieniedzy nadal nie widac
                          • Gość: greg Re: Reinholdlifestyle IP: 213.77.17.* 06.05.08, 20:47
                            Witam wszystkich Poszkodowanych przez ta firme.Chcialbym nawiazac z
                            ludzmi ktorzy zostali oszukani przez ta firme poniewaz wlasnie
                            tworzy sie program "Interwencja" TV Polsat na temat tego klubu i
                            ludzi ktorzy nas oszukali
                            Bardzo Prosze ludzi chcacych odzyskac te Pieniadze o kontakt na
                            maila grzechul3@interia.pl i podac poprosze numer tel.
                            • Gość: aa Re: Reinholdlifestyle IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.08, 12:08
                              proszę daj znac kiedy bedzie ten program..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka