neospasmina 05.04.08, 21:47 Czy możecie mi polecić jakś płytę (mix) do treningu kardio (szybki wyrazisty rytm)? a może są specjalnie skomponowane płyty dla tego rodzaju ćwiczeń? proszę o podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.nara Re: trening kardio - muzyka 08.04.08, 11:39 w kwietniowym Shapie jest plyta z muzyka do cardio, ale jeszcze nie kupiłam, wiec trudno mi cos blizej powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: trening kardio - muzyka 08.04.08, 20:13 jeśli do aerobiku to polecam www.fitmusic.vel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: trening kardio - muzyka IP: *.ols.vectranet.pl 13.04.08, 14:27 polecam tzw. oldies :) bee gees, donna summer, etc. dają kopa i są bardzo przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbitrek Re: trening kardio - muzyka IP: *.elsat.net.pl 13.04.08, 20:09 orbitrek.org/forum/index.php orbitrek.org/forum/index.php świetne forum na temat orbitreków, wiele cennych porad! forum dopiero się rozkręca i jest w całości poświęcone orbitrekom, pomóżcie je rozkręcić, a w zamian dostaniecie wspaniałe wsparcie od pozostałych orbitrekowców oraz wiele cennych porad. Nie zastanawiaj się, dołącz do Nas!! orbitrek.org/forum/index.php orbitrek.org/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: trening kardio - muzyka 13.04.08, 21:19 Uwaga, podaję parę sprawdzonych utworów: Timbaland ft. Keri Hillson - The way I are Roisin Murphy - Ramalama Bang bang (mój orbitrekowy hit) Janet Jackson - "Feedback" Chemical brother - Hey girls, hey boys Garbage - Push it Garbage - I think I'm paranoid Missy Elliot - Shake your pom pom Keane - Bend and brake Kt Tunstall - The black horse and cherry tree The Doors - Break on through India Arie - Can I walk with you Maroon 5 - Can't stop Gloria Estefan - Conga Beyoncee - Crazy in love Backstreet Boys - Everybody itd itp. jak widać, dla każdego coś miłego ;-D Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś