IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:26
jeżeli codziennie będę robiła 30 min. bieg połączony ze sprintem (wiem że to
ma fachową nazwę ale nie pamiętam), mam otyłość androgenną(brzuszną) i nic nie
pomaga na te zwały tłuszczu na brzuchu, a po tym dodatkowo ćwiczenia na te
brzuchol
Obserwuj wątek
    • falafala Re: co mi da? 25.08.08, 12:34
      Bieg da, ale nie tylko lacz ze sprintem ale zwiekszaj systematycznie ilosc tych
      interwalow, cwiczenia na brzuch nie wspomoga spalania tluszczu z tej okolicy,
      (to za male miesnie by ich praca mial wiekszy wplyw na jakikolwiek bilans
      kaloryczny)
      A do tego koniecznie dieta, z lekkim ujemnym bilansem kalorycznym
      • Gość: lelo Re: co mi da? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 18:32
        dziękuję serdecznie za odp. a mogłabym jeszcze zapytać jak powinien wyglądać
        taki interwał na początku tzn. ile minut truchtu a ile sprintu? i po jakim
        czasie zwiększyć czas?
        • falafala Re: co mi da? 25.08.08, 22:24
          nie znam twojej formy, sprobuj zaczac od 30sek sprintu i 3 min truchtu , co
          drugi trening skracaj czas truchtu o 30sek az dojdziesz do 1 minuty. W czasie
          tych 30min wykonaj takich interwalow 5 (rozgrzej sie pare minut zrob rozciaganie
          i zacznij interwalt. Jak dojdziesz do 1 min truchtu zacznij co 2 trening
          zwiekszac ilosc interwalow w swoim treningu (caly czas w miare mozliwosci co 2
          trening, z tym, ze proponuje zmniejszyc ilosc treningow rob 3 razy interwaly a
          3razy normalny jogging i dzien przerwy). Jak dojdziesz do 10 to zacznij robic
          HIIT. Czyli znow zacznij od rozgrzewki i 5 interwalow 30sek /30sek dalej
          potruchtaj sobie Razem 15min takiego treningu i do domu, Znow zwiekszaj ilosc
          interwalow co 2 trening.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka