Dodaj do ulubionych

Uda, biodra - ćwiczenia

IP: *.acn.waw.pl 03.01.04, 19:57
Poradźcie jakie najlepsze byłyby ćwiczenia które pomogłyby mi pozbyć się
zbędnego tłuszczu w okolicach ud i bioder. Niestety nie za bardzo mogę chodzić
na siłownie - pozostaje mi walka z tłuszczem w domku. Może kasety ?
Czy rowerek byłby pomocny ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dario Re: Uda, biodra - ćwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 20:38
      Z kasetami daj sobie spokoj...strata czasu-wszedzie to samo.Nie ukrywam,ze
      silownia bylaby wskazana,ale skoro nie mozesz...Dobry bylby truchcik...Na
      poczatek bez przesady,zeby sie nie zniechecic za szybko.Poza tym dobre efekty
      daje chodzenie po schodach(ta opcja jest dobra jesli mieszkasz w blokach).Jesli
      chodzi o rower to dobry pomysl..jednak proponuje rower tradycyjny-znacznie
      przyjemniej jezdzic na dworzu niz w zaciszu wlasnego pokoju-no i dotlenic sie
      mozna.Pamietaj jednak o odpowiednim stroju-zwlaszcza zima..
    • jogger Re: Uda, biodra - ćwiczenia 03.01.04, 22:25
      www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=92199
      na str. 3 są zestawy ćwiczeń dla kobiet do wykonywania w domu, uwzględniające
      szczególnie 'dolne' partie ciała
    • Gość: chatty Re: Uda, biodra - ćwiczenia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 00:35
      oczywiście rowerek byłby marzeniem i to najlepiej stacjonarny. jazda na
      rowerze w terenie nie zawsze jest po płaskim a często musisz "przycisnąć" bo
      zazwyczaj jest pod góre. a ty powinnaś jechac długo( ponad pół godziny) ,
      szybko (powyżej 25km/h) i bez obciażeń osiągając właściwy puls. nie chcesz
      zrobić mięśnia tylko spalić kalorie.uważam że cwiczenia w izolacji ( leżysz i
      ruszasz nogą, coś a'la calanetic) nie dadzą ci oczekiwanego rezultatu.musisz
      doprowadzić do spalania tłuszczu, a takie ćwiczenia w ten sposób nie działają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka